HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DA FLAŞ GELİŞMELER

HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DA FLAŞ GELİŞMELER

Arslanbey deplasmanında son yılların en ciddi fiili saldırısına maruz kalan Hidropaks Tayfunspor süper amatör lig play-off’larına adını yazdırmıştı.

Açıklanan cezaların ardından ligden çekilip çekilmeme konusunda kararsız kalan Gebze temsilcisi lige devam etme kararı alırken Teknik kadroda da değişikliğe giderek Teknik Sorumlu Fatih Yıldız’la yollarını ayırıp takımın başına yardımcı antrenör İbrahim Babur’u getirdi. Yeni transferleri de kadrosuna katan Tayfunspor çalışmalarını Metin Oktay stadında sürdürüyor. 
RAKİP DİLİSKELESİ 
Tayfunspor play-off’un ilk maçında bu Cumartesi günü Bölgesel Amatör lige çıkmayı hedefleyen Diliskelesispor’la karşılaşacak. 
TAYFUN KULÜP YÖNETİMİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR 
Kulüp  yönetimi olarak 19.01.2020 tarihinde alınan karar doğrultusunda tüm şartlar düşünülerek, kulüp ve oyuncuların menfaatleri için play-off larda mücadele etme kararı alınmıştır. Bu işe gönül vermiş oyuncu arkadaşlarımız bu kararın alınmasında en önemli faktör olmuşlardır. Tarafımıza yapılan tüm haksızlıklara sahada cevap vermek istediklerini dile getirmişlerdir. 
Bu durumun yanı sırada Fatih Yıldız hocamız şahsi işleri nedeniyle yönetimle görüşerek devam edemeyeceğini bildirmiş ve bu karar doğrultusunda İbrahim Babür hocamız kaldığı yerden görevine devam edecektir. İbrahim hocamızın yardımcılığını ise İlker Öztürk Hocamız yapacaktır. Yönetim olarak kendilerine olan güven had safhadadır ve başarı noktasında kendilerine olan güven tamdır. 
Devam noktasında alına karar doğrultusunda kulübümüz Mustafapaşa Spordan Eser İskit, Gökhan Köse, Mustafa Kara, Mertcan Yılmaz , Darıca Martıspordan Semih Gürlü ve 41 Karadeniz spordan Erdeniz Ekinci ile anlaşma sağlamıştır. 
Tüm bu durumlardan öte Malum olduğu üzere uğradığımız haksızlıkların takipçi olduğumuzu, yaşanan olayı soğutmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğimizi, idari ve adli yönden takiplerimizi sürdürdüğümüzü, ayrıca Arslanbeygençlerbirliği maçımızın hakem ve gözlemcisi hakkında da suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek isteriz. 
SAYGILARIMIZLAimg_8490.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.