Heyecanı ve kalabalığı az gören Civelek’ten sitem

Heyecanı ve kalabalığı az gören Civelek’ten sitem

 AKP Çayırova 20. İlçe Danışma toplantısına katılım düşük olduğunu gören AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, “Çayırova da bugün katılımda...

 

AKP Çayırova 20. İlçe Danışma toplantısına katılım düşük olduğunu gören AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, “Çayırova da bugün katılımda bir düşüş vardı ama geçer şimdi. Çayırova’ya ilk gelişim değil teşkilatımı ilk görüşüm değil ama havadan dolayımı bilmem alkışlarda bir eksiklik var yüzlerde bir donukluk var” dedi.

 

 

Cumartesi akşamı Çayırova Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan İlçe danışma toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut aday adayları ve partililer katıldı. AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, “Birlik ve beraberlik içersinde çalışıyoruz mahalle çalışmalarımız ve sandık görevlendirmelerimizin yüzde 80’ni bitti. Seçimin son sürecine geldik 13 aday adayı arkadaşımız var ben birlik beraberlik içerisinde çalışan ve saygıda kusur etmeyen tüm aday adaylarıma teşekkür ediyorum. 65 meclis üyesi aday adayı arkadaşımız var onlarında çalışmaları aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağına eminim” dedi.

 

MUHTARI BİLE SEÇERKEN DİKKAT ETMELİYİZ

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, “Bazı siyasi partilerin demeçlerini duyurum çalınmadık kapı bırakmayacağız diyorlar biz bunu 5 yıldır yapıyoruz geçmiş olsun 5 turdayız. Bizlerin hedefi %65 in altına düşmeyecek zaten Çayırova’da AK Parti’nin haricinde seçimi kazanacak başka bir parti konuşulmuyor. Nice 60’lı puanları almaya yakın hedefler diliyor teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İl Başkanı Mahmut Civelek: “Başka partilerin yapamayacağı işleri yapıyoruz. Dertlerimizi bir araya getiriyor yürüyüşümüzü değerlendiriyoruz. Beraber yürüyoruz bu yollarda ama Çayırova da bugün bir düşüş vardı ama geçer şimdi” dedi.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yanlış hayallere kapılanları tarihte halkta affetmiyor zaten ama doğru ve yapıcı hayalleri olan insanlara bu halk sahip çıkıyor. Muhtarımızı bile seçerken dikkat etmeliyiz. Belediye meclis üyemizi bile eçrken dikkat etmeliyiz belediyeden nemalanmaya çalışan insanları seçmemeliyiz dışarıda kal işin varsa yap ama ön saflarda olanlar bunu yapamaz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.