Herkes bir şey söylerse  işin içinden çıkamayız

Herkes bir şey söylerse işin içinden çıkamayız

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Başkan Büyükakın’ın Sazlıdere temaslarına belediye meclis üyeleri ve yöneticiler ile eşlik ederken vatandaşı uyardı: “Herkes bir şey söylerse işin içinden çıkamayız.”

Çayırova’nın Cumhuriyet Mahallesi sınırları içindeki Sazlıdere’de vatandaşın sorununu önce basına sonra Büyükşehir’e taşıyan CHP’nin İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Başkan Büyükakın’ın Sazlıdere temasına davet üzerine eşlik etti. Soyluçiçek, Başkan Büyükakın’ın Sazlıdere temaslarına belediye meclis üyeleri ve yöneticiler ile eşlik ederken vatandaşı uyardı: “Herkes bir şey söylerse işin içinden çıkamayız.”

 

MECLİS ÜYELERİ VE

YÖNETİCİLER İLE

 

Başkan Soyluçiçek, Sazlıdere’ye beraberinde Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova BMÜ Halis Koç, Çayırova BM Üyeleri Salih Işık ve Yılmaz Bilmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri Sabri Yılmaz, Erdoğan Demircan ve Sadık Cabacı, Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan ve yönetiminden Saidenur Eminağaoğlu, son kongrenin başkan adaylarından Binali Eniş ile birlikte gitti.

 

BİR KERE BİR ADIM ATILDI

        

Soyluçiçek burada Sazlıdere sakinlerini gelişmeye dair bilgilendirdi:  “Geldik. Başkana gittik. Başkana gitmeden kendisi bizi çağırdı. Bir kere bir adım atıldı. Bırakın adımın devamı gelsin. Riskli alan, onu tartışmıyoruz. Bugün başkan buraya niye geldi? Yaşamsal alanın düzeltilmesi ve çocuklar için geldi. Hukuksal boyut, başka bir boyut…

 

ÇÖZÜM OLACAK TEKRAR GELECEĞİZ

 

Bakanlık, devletin bir kurumu. Belediye oraya hükmedemez ki, ‘Ver geri,’ Başkan bir baksın. Olabilecekse yapacak. Zaten toplam 75 hane. Sonuçta büyük bir alan var burada. Belki sizleri o tarafa, bu tarafa kaydıracaklar. Ama çözüm olacak. Tekrar ziyaret edeceğiz.”

 

MESAFE KAT EDİLDİ

 

Soyluçiçek temasların sonunda ise şunları önerdi: Şöyle bir şey yapalım. Birincisi, sizin sosyal yaşam alanlarınızla ilgili. Başkan zaten alanı bire bir gördüğü için değerlendirilebilecek. Neler yapılabileceği noktasında Çayırova Belediyesi de devreye girecek. Sonuçta bu alan şu anda belediyenin arazisi değil. Ama bunu çözme noktasında buraya kadar geldi.

 

HEP BERABER KONUŞURUZ

 

Şimdi siz bir komisyon oluşturacaksınız. Bire bir herkes bir şey söylerse işin içinden çıkamayız. Madde madde sorunlar belli. Başkan da notunu aldı. Birinci öncelik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir görüşülmesi gerekiyor. Neler yapılabilir? Sonuçta toplam konut sayısı 75. Çok abartılı bir şey yok. Büyükşehir Belediyesi bunu karşılayacak durumda. Hep beraber konuşuruz. Biz yine hep beraber size geliriz.” (Haber Merkezi)

 

ikili-017.jpgbuyukakin.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.