“Her zaman esnafımızın yanındayız”

“Her zaman esnafımızın yanındayız”

Gebze Lokantacılar Pastaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış ve beraberindeki heyeti ağırlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

Gebze Lokantacılar Pastaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış ve yeni yönetimi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Oda olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında Kaymakam Mustafa Güler’e bilgilendirmelerde bulunan başkan Yusuf Ziya Çalış seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeni yönetim ile göreve getirildiklerini ifade ederek ileriye dönük yapacakları projelerle ilgili Kaymakam Güler’e bilgiler verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Mustafa Güler, “Esnaf ve sanatkârlar toplumun büyük bir kesimine hizmet eden ve çok sayıda istihdam sağlayan kişilerdir. Her zaman esnafımızın yanındayız” dedi. İlçe esnafının huzurlu ve mutlu bir şekilde daha rahat çalışabilmesi için gereken tüm desteğin sağlanacağını ifade eden Kaymakam Güler, Gebze Lokantacılar Pastaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak teşekkür etti.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.