Her şey çocuklar için!
Büyükşehir tarafından düzenlenen “Bi’ Dünya Eğlence Şenlikleri”, İzmit Milli İrade Meydanı’nda çocukların neşesiyle taçlandı. Renkli etkinliklere sahne olan meydanda Lokomotif Çocuk Köyü öğrencileri unutulmaz bir gösteriye imza attı.
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı hizmet veren Lokomotif Çocuk Köyü öğrencileri, ukulele ve bando gösterisi gerçekleştirdi. Bu kapsamda minik müzisyenler, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Müziğin ritmiyle coşan çocuklar, eğlenceli repertuarlarıyla büyük beğeni topladı.
Gösteriyi izlemeye gelen aileler, çocuklarının sahnedeki performanslarını gururla takip etti. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşayan aileler bol bol fotoğraf ve video çekerek bu özel anları ölümsüzleştirdi. Etkinlik, çocuklara olduğu kadar ailelere de keyifli bir gün yaşattı.
İZMİT’İN KALBİNDE BAYRAM HAVASI
23 Nisan’ın anlam ve önemine uygun şekilde düzenlenen etkinlik, çocuklara hem eğlenme hem de kendilerini ifade etme fırsatı sundu. Renkli süslemeler, müzik, dans ve oyunlarla dolu geçen gün, İzmit’in kalbinde bayram havası estirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara armağan ettiği Bi' Dünya Eğlence Şenlikleri, sadece bir gösteri değil, aynı zamanda çocukların sosyal gelişimine katkı sunan bir platform oldu. Gün boyunca süren eğlenceli aktivitelerle çocuklar, bayramın neşesini doyasıya yaşadı.
Kaynak:Ahmet Zeki Ayar
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.