Her insanın bir engelli adayıdır

Her insanın bir engelli adayıdır

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı, “Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmayalım”dedi.

Güçlü Dilovası ve güçlü bir Türkiye için tüm engelleri birlikte aşacağız diyen Başkan Şayir yayınladığı mesajında; “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir.

3 ARALIK  ÖNEMLİ BİR FARKINDALIK GÜNÜDÜR 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık oluşturulması ve bizim için çok özel olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına önemli bir gün. Sorunlarını en aza indirmek ve çözüm üretmek her şeyden önce insani sorumluluğumuzun doğal bir sonucudur. Özel vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik ve zayıflık hissine kapılmalarına müsaade etmeden, tümüyle kucaklayıp milletimizin saygın ve eşit bir ferdi olduklarını sürekli hatırlarda tutmak görevimizdir. Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan, elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz. 

BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ 

Engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültür hayatına yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstündedir. Bugün sporda, kültür alanında, bilim hayatında ve birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duymaktayız. 

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler gününde engelli kardeşlerimize yönelik toplumsal bilincin daha da artmasını diliyor ve Dilovası Belediyesi olarak her zaman onların yanlarında olduğumuz belirtmek istiyorum” İfadelerini kullandı.  Anıl Coşkun Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.