“Hepsi yalan, hukuki yollara başvuracağız!”

“Hepsi yalan, hukuki yollara başvuracağız!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Ben AK Parti Gebze İlçe Başkanıyım” diyerek hastanede hakaretler edip üzerine yürüdüğünü iddia eden doktor asistanı kadının açıklamalarına cevap verdi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Soyluçiçek, “Hepsi yalan, hukuki yollara başvuracağız!” dedi.

 CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları sebebi ile hastanede tedavi görüyordu. Başka hastanede tedavi olmak için rapor yazdırmak isteyen Soyluçiçek’in, doktor asistanı bir kadına hakaretler savurarak “Ben AK Parti Gebze İlçe Başkanıyım, seni kovdururum” dediği iddia edildi. Doktor asistanı kadını ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yaşanılanları mağdur olduğu iddia edilen kadından dinledi. O anları bir de video kaydı alarak sosyal medya hesabından paylaşan Recep Kaya’ya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek cevap verdi. 
“KADININ PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR”
Özel açıklamalarda bulunan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Recep Kaya’nın yazdıklarının hepsi yalan. Hastane müdürünü bile yalanlarına alet ettiler. Mevkidaşını bile bu yalana alet eden Recep Kaya hakkında hukuki işlem başlatıyoruz. Recep Kaya’nın yeni sosyal medya yasasından haberi yok sanırım. Yalan beyan vermek 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ile yargılanma sebebi. Bana sormadı bile kendisi. Basın açıklaması yapıyor kendisi sosyal medyadan yorumlara kapalı. İddialarda bulunan hanımefendinin iste psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyoruz. Saldırgan olan ben değil kadındı. Ogün benimle birlikte muayene listesinde olan herkesi tek tek çağıracağız. Kaç kişiye yalan söyletebilirler ki. Orası bir hastane ve herkesin kaydı var. Önce kendi işlerine baksın Recep Bey. Gündem değiştirmek için bana saldırıyorlar. Ben haftalardır hastayım istirahat ediyorum, konuşamıyorum bile. Raporu değiştirtip tedavi olmak için gelmiştim hastaneye. 2 hafta önce hastaneye kaldırılmıştım bu kadın o zaman da vardı ve aynı saldırganlıktaydı. Biz kadının psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyoruz. Söylediğim gibi hukuki yollara başvuruyoruz şu anda” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.