Hemşerilerini işe uğurladı!

Hemşerilerini işe uğurladı!

 Gebzelileri işlerine Başkan Köşker uğurladı. Güne ve hizmet mesaisine esnafları gezerek başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaretlerine...

 

Gebzelileri işlerine Başkan Köşker uğurladı. Güne ve hizmet mesaisine esnafları gezerek başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Köşker, Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan Şehit Yılmaz Argun Caddesi’nde servis bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Servis bekleyen vatandaşları işlerine uğurlayan Başkan Köşker, belediye hizmetlerini sordu.

HİZMETLERİ SORDU

Hizmetlerin temelinde vatandaş memnuniyetinin bulunduğuna değinen Başkan Köşker, yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirdi. Servis bekleyen vatandaşlarını işlerine, “Rabbim herkese, işlerine kolaylıklar, bol ve bereketli kazançlar nasip etsin inşallah” diyerek uğurlayan Başkan Köşker, okullarına gitmek üzere yola çıkan öğrencilerle de sohbet etmeyi unutmadı.

EVLATLARIMIZ İÇİN

 

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Aydınlık geleceğimizin teminatı, umudumuz olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha modern bir şehir yaşamalarını sağlamak asıl gayemiz. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için. Derslerinde başarılar dilerim. Rabbim zihin açıklığı versin” ifadelerini kullandı. Öğrencilerle sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Köşker, bölge esnafı ve taksici esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.