“Hem vatandaş hem pazarcı çile çekiyor”

“Hem vatandaş hem pazarcı çile çekiyor”

Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Vatandaşta alım gücü olmadığı için pazarcı esnaf çile çekiyor” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Fatih Altıparmak ve Yenikent Mahallesi Birim Başkanı Ömer Hızlı ile birlikte Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki semt pazarındaki pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarda hem pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen CHP’li Orhan ve beraberindekiler ayrıca Nutuk dağıttı. Gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili olarak gazetemize özel açıklamada bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Yenikent pazarında esnafımızı dolaşarak sorunlarını konuştuk. Üretim olmadığı için halde ürün pahalı.

“VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ YOK”

Bu pahalılık da ne yazık ki pazardaki tezgâha yansıyor. Vatandaşta alım gücü olmadığı için pazarcı esnaf çile çekiyor. Pazarcı esnafı tezgâh kurmaya gelirken yaktığı mazotun parasını dahi çıkaramıyor. Vatandaş ise fiyatların aşırı pahalı olması nedeniyle pazardan evine eli boş dönmek zorunda kalıyor. Hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde gördük” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.