Hedefimiz sıfır problem

Hedefimiz sıfır problem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Zincirlikuyu ve Bağdat Caddelerinden sonra şehrin en işlek yerlerinden biri olan Alemdar Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına başladı.

45 gün sürecek çalışmalar kapsamında, yağmursuyu, kanalizasyon ve içmesuyu hatları tamamen yenilenerek bölgede yaşanan altyapı problemlerinin önüne geçilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, “İzmit Zincirlikuyu ve Bağdat Caddelerinin altyapılarını belirlediğimiz sürede tamamlayarak hizmete aldık. Pandemi sürecinden etkilenen esnaflarımızın isteği doğrultusunda Alemdar Caddesi’nde yenileme çalışmalarını Kurban Bayramı sonrasına almıştık. Bugün itibariyle Alemdar Caddesi’nde bulunan esnaf ile vatandaşlarımıza asgari rahatsızlık verecek şekilde çalışmalara başladık. Belirlediğimiz program çerçevesinde 45 gün içinde altyapı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerimiz tarafından üstyapı asfalt yenileme çalışmalarını yapacağız. Hedefimiz modern ve sağlıklı altyapı ile sıfır problemdir. Bu çerçevede hizmetlerimizi yürütüyoruz. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.