“Hedefimiz İzmit Belediyesi” dedi ve istifa etti

“Hedefimiz İzmit Belediyesi” dedi ve istifa etti

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, geçtiğimiz günlerde AK Parti Kocaeli’de istifa sürecinin 1 Eylül itibarı ile sona ereceğini duyurmuştu.

Başkan Talus’un açıklamalarının ardından AK Parti’de 6 ilçe başkanı istifasını duyururken bu ilçe başkanlarından biri de Muharrem Tutuş oldu.21 Mart’ta ilçe başkanlığına atanan Muharrem Tutuş, bugün ilçe binasında düzenlediği basım toplantısı ile istifasını duyurdu.

HEDEFİMİZ İZMİT BELEDİYESİ
Muharrem Tutuş yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı “ İzmit’in bütün seçimlerini dün gibi hatırlıyorum. Özellikle son seçimde İzmit, AK Parti ve teşkilatlarının gayretiyle beraber Türkiye ortalamasıyla eşit yüzde 52 oy oranıyla ve belediyenin tüm imkanlarını kullanmış olmasına rağmen çok şükür alnımızın akıyla çıkmış olduk.Bizim atandığınız günden bu yana söylediğimiz bir şey var: biri 14 mayısta cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek ve 31 Mart seçimlerinde İzmit’i yeniden kazanmak. İzmit Belediyesini tekrardan AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizim şu andan itibaren hedefimiz İzmit Belediyesi olacak inşallah

İZMİT YENİDEN AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK
Bugün itibarı ile önümüzdeki seçimlerde İzmit Belediyesi başkan aday adaylığı için istifa ediyorum. Böyle bir ekiple çalışmaktan son derece keyif aldım. İnşallah 31 Mart’ta da bu teşkilat İzmit Belediyesini yeniden AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracak.İzmit’te benim istifamın ardından ilçe başkanlığı görevini genel merkezimiz yeni bir başkan atayana kadar Yusuf Sami Çınar yürütecektir.”

TUĞÇE YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.