HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda ikinci olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi kız futsal akımını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyaret etti

GELECEĞE DAMGA VURACAKLAR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in de hazır bulunduğu ziyarette Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zeki Kalaç ile öğretmenlerden verilen eğitim hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, dünya ikincisi kızlarla da yakında ilgilendi. Yakalanan başarının tüm detaylarını kız öğrencilerden öğrenen Karaosmanoğlu,TBMM’ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kupayı taktim etmelerinin de çok özel olduğunu vurguladılar. İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda finalde Brezilya’ya 5-1 yenilen Kız Futsal Milli Takımı, dünya ikincisi olmasının büyük bir başarı olduğunu da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz geleceğe damga vuracaklar. Bu başarıda onun büyük göstergelerinden birisidir” ifadelerini sarf etti.

FİNALDE BREZİLYA’YA ELENDİLER

İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda grubundaki maçlarda sırasıyla Tayvan’ı 4-2, Fransa’yı 8-6 ve Çin’i 4-1 yenen milliler, gruptaki son maçında ise ev sahibi İsrail’i de 3-1 yendi. Bu skorlarla grubu namağlup lider tamamlayan milliler, yarı finalde İtalya’nın rakibi oldu. Yarı final maçında da İtalya’yı 2-0’lık skorla geçen milliler, finalde Brezilya’ya ile 5-1’lik skorla mağlup olan milliler dünya ikincisi olmuştu. Milli Takım ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız öğrencileri gelecek sene şampiyon olacaklarını da ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.