HDK’dan Feniş direnişine destek

HDK’dan Feniş direnişine destek

 Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Sabahat Tuncel’in Gebze’ye düzenlemiş olduğu ziyaretin ilk programında 94 gündür direnişte olan...

 

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Sabahat Tuncel’in Gebze’ye düzenlemiş olduğu ziyaretin ilk programında 94 gündür direnişte olan Feniş işçilerini ziyaret etti.

 

Halkların Demokratik Partisi Gebze ve Darıca İlçe örgütlerinin yöneticileri ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette konuşan Tuncel, “Halkların Demokratik Partisi olarak İstanbul Milletvekilimiz Abdullah Levent Tüzel Feniş direnişinin yakın takipçisi oldu. Bu konu ile alakalı mecliste soru önergeleri, çalışma bakanı ve meclis başkanı ile görüşmeler konusunda adımlar attı. Fakat bugün görüyoruz ki 94 günü geride bırakırken tüm hak arama mücadelelerinde olduğu gibi hükümet tarafından atılan herhangi bir adım yok” dedi.

HDK DARICA İLÇE ÖRGÜTÜNÜN AÇILIŞINA KATILDI

 

Sabahat Tuncel, Feniş ziyaretinin ardından Halkların Demokratik Partisi Darıca İlçe Örgütü’nün açılışına katıldı. HDP Kocaeli İl Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, HDP Darıca İlçe Başkanı, HDP Darıca Belediye Başkan Adayı, HDP Gebze İlçe Başkanı, HDP MYK üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Tuncel, Yerel seçimlere yaklaşırken böyle bir çalışmanın Darıca üzerinden başlamasının çok önemli olduğunu ve bu çalışmanın HDP’nin Darıca’da ne kadar iddialı olduğunu gösterdiğini söyledi. Tuncel’in konuşmasının ardından HDP Darıca ilçe binasının açılışı gerçekleşti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.