Haydi Darıca Güldür Yüzümüzü

Haydi Darıca Güldür Yüzümüzü

  3.ligin son haftaların toparlanan deplasman galibiyetleriyle kendine bulan Darıca Gençlerbirliği bugün sahasında Sancaktepe Belediyespor’u konuk...

 

 

3.ligin son haftaların toparlanan deplasman galibiyetleriyle kendine bulan Darıca Gençlerbirliği bugün sahasında Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Mücadele 13.30 da Darıca ilçe stadında oynanacak

Tunahan Akdoğan’ın öğrencileri bu maçı da kazanırsa futbolcuların özgüveni tavan yapacak. Temsilcimiz play-off hattına bir adım daha yaklaşacak.

 

KRİTİK 90 DAKİKA

Bugün Darıca Gençlerbirliği bir maçtan daha fazla önem taşıyacak bir 90 dakikaya çıkacak. Son haftalarda deplasmanda aldığı seri galibiyetlerle taraftarlarını mutlu eden sarı yeşilliler aynı başarıyı kendi saha ve seyircisi önünde de göstermek istiyor. Temsilcimiz bugün sahasında ligin dişli ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor’u da geçip üst sıralardaki rakiplerini yakalamak istiyor.

İKİ MAÇTA BERABERE BİTMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta sonunda Orhangazispor’u başarılı futbolun sonunda devirerek altın değerinde bir galibiyet alan Darıca Gençlerbirliği bugünde aynı oyun formatıyla Sancaktepe’yi geçmek istiyor.

 

Geçen sezon da aynı grupta mücadele ettiği rakibiyle iki maçta yenişmeyen sarı yeşilliler bugün şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.