Haydaroğlu, "Şimdi daha çok çalışma zamanı"

Haydaroğlu, "Şimdi daha çok çalışma zamanı"

10 Aralık’ta yapılan CHP Gebze ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olan Musa Haydaroğlu bir açıklama yaparak bundan böyle her zaman olduğu gibi...

10 Aralık’ta yapılan CHP Gebze ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olan Musa Haydaroğlu bir açıklama yaparak bundan böyle her zaman olduğu gibi yine CHP’nin başarısı için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Musa Haydaroğlu şunları söyledi, “10 Aralık’ta yapılan  ilçe kongremiz demokratik bir ortam geçmiştir. Kongreyle ilgili olarak  süreç artık geride kalmıştır ve şimdi hep birlikte partimizin  yerelde ve genelde iktidar olması için  çalışma zamanıdır. Bu anlamda yeni seçilen yönetimi kutluyor ve  partimiz için her zaman ilçe yönetimimize destek olmaya devam edeceğimizi bildiririm. Partimin bana vereceği her türlü göreve de hazırım.  Önemli olan CHP’nin iktidar olmasıdır.

Türkiye şuanda hızla demokrasiden uzaklaşıyor ve giderek   çok kötü bir  sürece ilerliyor. Bu  kötü ortamdan ülkemizi  düzlüğe çıkaracak tek güç  CHP’dir.  Bu anlamda  ifade ettiğim gibi  CHP’nin yerelde ve genelde iktidar olması için hep birlikte  daha çok çalışmalıyız.”

*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.