HAYDAR AKAR:  “Kişi Kendinden Bilir İşi”

HAYDAR AKAR: “Kişi Kendinden Bilir İşi”

İzmit Belediyesinin, işe gitmediği ve kart basmadığı için iş aktine son verdiği İbrahim Efe’ yi savunan AKP Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun sözlerine cevap veren Haydar Akar ‘Kişi Kendinden Bilir İşi’diyerek tepki gösterdi.

İzmit Belediyesinin, işe gitmediği ve kart basmadığı için iş aktine son verdiği İbrahim Efe’ yi savunan AKP Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun sözlerine cevap veren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ‘Kişi Kendinden Bilir İşi’diyerek tepki gösterdi.
AKP Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun açıklamalarına atıfta bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, savundukları kişi Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı yapacak, Tavşantepe de Muhtarlık yapacak (Ücretli) , Belediye de görev alacak ama işe de uğramayacak.  Akif Yılmaz Bey ve Radiye Hanım bu olaydan yola çıkarak CHP’ye çamur atacak. 
BELEDİYELERİN HESABINI VERİN
Haftalardır Belediyeler deki israfı, talanı, borçları, gayrimenkul gelirlerini, temsil giderlerinin nasıl keyfi kullandığını açıklıyorum. Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu neden sesiniz çıkmadı? Neden tek kelime etmediniz? Siz önce bunların hesabını verin ama Milletvekiliyim diyorsanız da bunun hesabını sorun, sonra kalkıp CHP’li Belediyeyi eleştirin.  Çamur ve Çukur anlayışını görmek istiyorsanız da açıkladığım Belediyelerin rakamlarına bakabilirsiniz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.