“Hayatın İçindeyim” projesi büyüyor

“Hayatın İçindeyim” projesi büyüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hayatın İçindeyim” projesi büyüyor.

Bu kapsamda Gölcük ilçesi Yeni Mahallede bulunan Gölcük Meslek Edindirme ve Hobi Kursları mefruşat kursunda proje sunumu yapıldı. 
AKTİF YAŞLANMA PROGRAMI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Aktif Yaşlanma Programı’ olan ‘Hayatın İçindeyim’ projesi Karamürsel, İzmit, Gölcük, Başiskele ve Körfez ilçelerinde uygulanmaya başlandı. Proje kapsamında bireylerin ilgi alanlarına göre sosyal aktivite ve hobi kulüpleri aracılığıyla sağlıklı, sosyal, keyifli yaş almaya dayalı faaliyetler gerçekleştiriliyor. Gölcük ilçesi Yeni Mahallede bulunan Gölcük Meslek Edindirme ve Hobi Kursları mefruşat kursunda proje sunumu yapıldı. 
HAYATIN İÇİNDEYİM

Sunum kapsamında ‘Hayatın İçimdeyim” projesinde yer alan Akademi Kulübü, Yeşil Sevenler Kulübü, Sağlıklı Yaşam Kulübü, Sanat Kulübü, Kültür Kulübü, Torun Kulübü ve Beş Çayı Kulübü hakkında kursiyerlere bilgiler verildi. Yaşlı vatandaşların ilgi alanlarına göre sanatsal faaliyetlerin yapıldığının belirtildiği sunumda hobi kulüplerine 60 yaş ve üstü bireylerin rağbet gösterdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.