HAYATI BORDO MAVİ

HAYATI BORDO MAVİ

Giderek büyüyen Gebze Fırtına derneğinin ön plana çıkmayan yüzü Fikri Ünver önemli bir misyon üstleniyor. Hatay’lı olup Trabzonspor fanatiği olan...

Giderek büyüyen Gebze Fırtına derneğinin ön plana çıkmayan yüzü Fikri Ünver önemli bir misyon üstleniyor. Hatay’lı olup Trabzonspor fanatiği olan Ünver Fırtına derneğinin genç nesillerine öncülük ediyor.

Gebze Fırtına Derneğinin oluşumunda önemli görevler üstlenen, karşılıksız emek ve para harcayan, fakat ön plana çıkmayan isimlerinden biri olan Fikri Ünver Derneğin büyümesi noktasında önemli misyonlar üstlenmeye devam ediyor. Söz konusu Trabzonspor olunca her şeyin durduğunu belirten Ünver,” hayatımın en önemli tutkularından biri Trabzonspor’dur bu noktada Fırtına Derneği’nin kuruluşu için bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret ettik. Burada samimi bir ortam var. Ortak paydamız olan Trabzonspor’un söz konusu olduğu bir oluşuma hizmet etmekten onur duyarız. Gebze’li Trabzonsporluları aramızda görmek isteriz ”diye konuştu

 

 

FIRTINA HALİÇ’İ YAKTI

 

Trabzonspor taraftarları, Haliç’te bir araya gelerek bordo-mavili kulübün 45. kuruluş yıldönümünü binlerce meşale yakarak kutladı.

 Haliç’te düzenlenen binlerce Trabzonsporlunun katıldığı etkinlik, gövde gösterisine dönüşürken Gebze Fırtına Derneği, Fikri Ünver önderliğinde 50 kişilik grupla Haliç’te yerini aldı.

Taraftarlar, ‘Anadolu beyi Trabzonspor’un kim olduğunu, nasıl bir taraftara sahip olduğunu görsünler. Bugün Haliç’i yaktık. Yarın başka bir yeri yakarız. Adaletin olmadığı yerde Trabzonspor taraftarı adalet tecelli edene kadar var olacaktır. Bugün burada bunu herkese gösterdik’ ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.