Hayata döndük: 1-2

Hayata döndük: 1-2

Galibiyet hasretine Balıkesir’de son veren Kocaelispor 8 hafta sonra kazandı.

Sezonun ikinci deplasman galibiyetini 1-2’lik skorla alan temsilcimizin golleri Benhur Keser ve Babacar Gueye’den geldi, kaleci İsmet 90+2’de kurtardığı penaltıyla maça damga vurdu.

Kocaelispor sezonun 24.haftasında ligin sonuncusu Balıkesirspor’a konuk oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında etkili olamadı. Bu maçta Korcan, Alpay ve İlyası’ı kesen Teknik direktör Mehmet Altıparmak mücadeleye İsmet, Mazlum, Berkay, Mehmet Yılmaz, Atila, Kolovos, Diop, Mehmet Taş, Benhur, Rasheed, ve Samed Ali 11’i ile başladı. Cezası sona eren Benhur Keser kaptanlık pazubandını takarken Mazlum Demir ise Kocaelispor formasıyla ilk resmi maçında 11’e monte edildi. Her iki kanadı da etkili kullanmaya çalışan temsilcimiz ilk bölümde uzun toplarla rakip savunmayı aşmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Ev sahibi 44.dakikada öne geçti. Ceza sahasına gönderilen uzun topa gelişine vuran Otoo’nun şutu İsmet’ten sekti. Seken topu tamamlayan Foxi’nin golü ile temsilcimiz devreye 1-0 geride girdi.

İSMET KALESİNDE DEVLEŞTİ

Temsilcimiz ikinci yarıya değişikliklerle başladı. Diop çıktı yerine İlyas girdi, Mehmet Taş çıktı ve yerine G.Mandjeck dahil oldu. Temsilcimiz 53.dakikada kalesinde büyük bir tehlike atlattı, İsmet başarılı iki kurtarışla gole izin vermedi. 56.dakikada Mehmet'in ortasında Benhur kafa vuruşuyla eşitliği sağlayan golü kaydetti. 59'da Benhur, 62'de ise Samed Ali golle burun buruna geldi fakat fırsatları değerlendiremedi. 66.dakikada Samed'in yerine Babacar Gueye oyuna girdi. Babacar oyuna girdikten 8 dakika sonra ilk golünü kaydetti ve takımını 1-2 öne geçirdi. Senegalli ilk maçında ayağının tozu ile takımına 3 puanı kazandıran golü kaydetti. Ev sahibi Balıkesirspor 90+2’de penaltı kazandı. Oğuzhan Aynaoğlu’nun kullandığı penaltıyı İsmet harika kurtardı ve eşitliğe izin vermedi. Karşılaşmayı 1-2 kazanan ve hasreti sonlandıran temsilcimiz puanını 27’ye çıkardı.

 

kocaeli-2-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.