“Hayat tamircisi” 3 Aralık’ta onurlandırıldı

“Hayat tamircisi” 3 Aralık’ta onurlandırıldı

Engelli insanların yanı sıra sokaktaki engelli canlara yönelik tasarımları ile Türkiye’de “Hayat tamircisi” adıyla anılan Dilovalı Abdulmenaf Çelik’e SP Dilovası tarafından Dünya Engelliler Günü’nde onurluk verildi

ureten-adam.jpg

 

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin engelli insanların yanı sıra sokaktaki engelli canlara yönelik tasarımları ile Türkiye’de “Hayat tamircisi adıyla anılan Dilovalı Abdulmenaf Çelik’e 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde konuk olup onurluk verdi.

HER CANLININ SORUNUNA ÇÖZÜM BULUYOR

Başkan Bilikli ülke genelinde yaptığı çalışmalarla çok defa ulusal basında da haber konusu olup aynı zamanda ilçenin adını Türkiye’ye pozitif duyuran Çelik’e çaba ve hassasiyetinden ötürü teşekkür etti. Bilikli, “Toplumsal farkındalıklar oluşturarak her canlıya ait soruna bir çözüm bulmak sureti ile alınmış aksiyonların, insani ve vicdani sorumluluk babında çok önemli bir örnek teşkil ettiğini de belirtmek isteriz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Abdulmenaf Çelik de konuklarına ziyaret ve inceliklerinden ötürü teşekkür edip Başkan Bilikli’nin daha önceleri engelli bir kedinin tedavisi için sponsor olduğunu hatırlatıp, “Bu duyarlılığınız için tüm hayvansever dostlarımız adına teşekkür ederim” dedi.

DENAD’A KONUK OLDULAR

 

denad.jpg

Öte yandan Erkan Bilikli ve Ozan Yasin Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulsamet Elden’e de konuk olup Elden’e de çalışmalarından ötürü onurluk takdim etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.