“Hayat pahalılığının farkındayız”

“Hayat pahalılığının farkındayız”

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş düzenlediği basın toplantısında, “Ekonomik sorunlar, akaryakıt fiyatlarının yükselmesi, hayat pahalılığının farkındayız” dedi.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş dün Gebze’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gebze Dostlar Sofrası’nda gerçekleşen toplantıya Ak Partili Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve il ile ilçe yöneticileri hazır bulundu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Partili Ellibeş, “AK Parti teşkilatları olarak, milletimizden hiç kopmadık. Gönül siyaseti yapmanın gayreti içerisinde olduk. Nihayetinde her beklentiyi karşılamak hedefimiz ve arzumuz devam ediyor. Eser ve hizmet siyasetinde güzel kazanımlar elde ettik. 

 

“YAŞANAN SIKINTILARI AŞACAĞIZ”

Ekonomik sorunlar, akaryakıt fiyatlarının yükselmesi, hayat pahalılığının farkındayız. Bu konuda mücadelemizi sürdürüyoruz ve bunu da başaracağız. Sıkıntılarla mücadele ederken, sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi üretim, istihdam ve ihracat politikasının meyvesini almaya başladık. Allah’ın izniyle bugün yaşanan sıkıntıları aşacağız. Yerelde hem büyükşehir belediyemiz hem de ilçe belediyelerimiz milletin ihtiyaçlarına dokunan bir yapıyı ortaya koyuyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin başarılı çalışmaları hepimizin gözü önünde. Gebze Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar da hepinizin gözü önünde” dedi.

 

“SEDAŞ KANAYAN YARA”

Basın mensuplarının hastanelerde randevu alınamadığıyla ilgili soruya Ellibeş, “Hastanedeki sıkıntıların farkındayız. Maalesef bazı branşlarda hekim eksikliği söz konusu. Bir kısmı özel hastanelere geçti. Bu sorunla alakalı Sağlık Bakanı’mıza gittik ve bazı doktorların riskli branşlarda uzmanlık seçmediğini dile getirdi. Kocaeli’ne yeni doktor talebimiz söz konusu. Bu sorunu takip ediyoruz. Fatih Devlet Hastanesi’nde doğum servisi yüzde doksan açılacak” diye belirtti. Yine bir basın mensubunun sorusuna cevap veren Mehmet Ellibeş, “SEDAŞ, kanayan yaralarımızdan biri. Son yıllarda yaşanan sorunların temelinde SEDAŞ’a hizmet veren taşeron firma bitti. Bunun tasfiye süreci uzun sürdü. Bölgeye yeni müteahhitler yerleştirildi. Yaralar yeni sarılmaya başlandı. SEDAŞ CEO’suyla bir toplantı yapıldı. Bu bölgenin ciddi bir sorunu olduğu iletildi. Bundan sonraki süreçte, daha iyi olacağımızı görüyorum” diye belirtti.

 

mehmet-2.jpg

 

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.