HAYAL KIRIKLIĞI

HAYAL KIRIKLIĞI

Bozüyük’le oynanan hazırlık maçında Darıca Gençlerbirliği sınıfı geçti. Darıca halkı sınıfta kaldı.  HAYAL KIRIKLIĞI 3.lige mutlak...

Bozüyük’le oynanan hazırlık maçında Darıca Gençlerbirliği sınıfı geçti. Darıca halkı sınıfta kaldı. 

 

HAYAL KIRIKLIĞI

 

3.lige mutlak şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen Darıca Gençlerbirliği önceki gün kendi sahasında Bozüyükspor’la oynadığı hazırlık maçında büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala oynanan hazırlık maçını sadece 15 civarında bir sporsever izledi. Geçen sezon özellikle iç sahada takıma verdiği destekle adından söz ettiren Çınaraltı taraftar grubu ayaklarının dibindeki maçı izleme gereği bile duymayarak tam bir hayal kırıklığı yaşattılar.

 

 

DARICA’YI İLGİSİZLİK YAKAR!

 

3.ligin üzerinde yıldızlarla dolu bir kadro kuran ve hazırlık maçlarında olumlu sinyaller veren Darıca Gençlerbirliği Pazar günü kendi sahasında 2.lig ekibi Bozüyük’ü konuk ederken karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı. Mücadeleden  daha çok öne çıkan nokta statta taraftar namını kimsenin olmamasıydı. Hafta sonu ve akşam saatleri olmasına rağmen birkaç sporsever dışında maça ilgi yok denecek kadar azdı. Müthiş bir kadro kurmasına rağmen özellikle Darıca yerel yönetimi ve taraftarlarının ilgisizliği yeni sezon öncesinde takımın en büyük handikabı olacağa benziyor.

 

 

Bozüyük’ü Bunalttılar

DARICA TAŞ GİBİ: 1-1 

 

 

3.lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği hazırlık maçında 2.lig ekiplerinden Bozüyükspor’la 1-1 berabere kaldı. Sarı yeşilliler futboluyla umut verdi. 

Karşılaşmaya Ersin, Selcan, Ali, Ferhat, Erdinç, İbrahim, Çağlayan, Hakan, Aykut, Hakan Gökhan 11 iyle ideale yakın bir kadroyla çıkan Darıca Gençlerbirliği güçlü rakibini uzun süre bunalttı. Sert ve prese dayalı futboluyla dikkat çeken sarı yeşillilerin defans ve orta saha hattı sınıfı geçti. 52.dakikada yeni transfer Hakan’ın golüyle öne geçen Darıca Gençlerbirliği taş gibi bir takım görüntüsü verdi. Hazırlık maçı nedeniyle ideal kadronun tamamını oyundan çıkaran Teknik Direktör Tunahan Akdoğan sahaya genç ağırlıklı kadroyu sürdü. Kalan dakikalarda genç futbolculardan kurulu takımda olumlu bir izlenim bırakırken Bozüyük’ün beraberlik golü 67.dakikada gelince iki takım futbolcuları da oyunu rolentiye alarak fazla sıkmadı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 

 

KANATLAR TUTULMAZ

 

5.Hazırlık maçını Bozüyükspor’la yapan Darıca Gençlerbirliği rakibiyle 1-1 berabere kaldığı maçta son derece diri bir görüntü verdi. Temsilcimizde öne çıkan futbolcu ise Kayseri Erciyesspor’dan transfer edilen Hakan Bahran oldu. 22 yaşındaki futbolcu rakibin sağ kanadına zor anlar yaşattı. Hakan sol kanatta oynadığı futboluyla güz doldurdu. 

Sağ kanatta ise Fatih Dilek sakat olması nedeniyle forma giymedi. Yeni sezonda temsilcimiz özellikle kanat  futbolcularıyla rakibin korkulu rüyası olacağı olacağa benziyor.

 

 

 

KARABACAK YAKINDAN TAKİP ETTİ

 

3.ligde şampiyonluğu kafasına koyan ve bu doğrultuda yıldızlarla dolu bir kadro kuran Darıca Gençlerbirliği’nin kendi sahasında oynadığı hazırlık maçına Darıca halkının ilgisizliği hayal kırıklığı yaşattı. Karşılaşmayı yaklaşık 20 sporsever izlerken Çınaraltı taraftar grubunun maçta olmaması dikkat çekti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu yöneticiler Doğan Tehci ve Recep Yılmaz maçı izleyenler arasındaydı. 

 

 

TOP BİZDE

 

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Tunahan Akdoğna genel olarak, takımın futbolundan memnun olduğunu belirtti. Deneyimli futbol adamı takım olma yolunda önemli mesafe kat ettik. Bireysel performanslarımızın atmasıyla birlikte beklenen Darıca Gençlerbirliği’ni ortaya çıkaracağımızı düşünüyorum. Şampiyonluk yolunda top bizde, Darıca Gençlerbirliği camiası bu takıma inanmalı ve güvenmeli” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

DARICALILARIN AYIBI!

 

Yorum Haber: Güven ÇAĞLAYAN

 

Yönetimini, Teknik ekibini, oyuncu kadrosunu baştan aşağı değiştiren sezona şampiyonluk parolasıyla giren Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde en önemli test maçlarından birine Bozüyük karşısında çıktı.

Karşılaşmada en önemli detaylardan biri hiç taraftarın olmamasıydı. Hani o bildiğimiz Çınaraltı taraftar grubunu o maçta görememek şaşırttı. Hafta sonu ve saat: 18.00 de oynanan maça ilgisizliğin nedenini irdelemek gerek. Yoksa şampiyon olacak kadro kurmanın hiçbir anlam ve önemi kalmaz yoksa. 

 

MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN GAZETECİLER!!!

 

Darıca Gençlerbirliği’nin 9 yıldır içindeyim. Kısa sürelide olsa altyapıda formasını giymiş 300 den fazla maçlarını basın mensubu olarak takip etmiş biriyim yıllardır Darıca stadında aynı kişileri görüyorum. Hazırlık ve resmi maçlarda basın tribününe gelip maç izleme gereği duymayan… özellikle Darıca’lı meslektaşlarımız nedense deplasman maçlarında bir anda ortaya çıkıveriyor. Darıca’yı ve kulüplerini sahiplenme gereği duyuyorlar. Abartmıyorum. Tanımadığım isimleri spor muhabiri yada gazeteci olarak kafilede görebiliyorum. Gazetelerde Darıca’yı Basın ordusu takip etti diye bir çok kez haber yapıldığına şahidim. Geçtiğimiz yıl, Gaziantep’e, Kuşadası’na, Yozgat’a giden gazeteciler Pazar günü neredeydiniz? Sadece Pazar günü değil, genelde Darıca stadına uğrama gereği duymuyorsunuz!

Ben ve bir elin parmakları kadar etmeyen Gebzeli spor muhabirleri Darıca Gençlerbirliği’nin hemen her maçını takip ediyoruz. Kendi imkanlarımız doğrultusunda Yaz’da aynı, kışta aynı bizim için.. Ancak ne yazık ki yukarda belirttiğim anlayışlar Darıca Gençlerbirliği’ni sadece seyahat etme aracı olarak kullanıyorlar. Gebze dışındaki sosyal ve spor organizasyonlarına genelde biz değil onlar özel olarak davet ediliyor yetkililer tarafından olayın neresinden bakarsan Ayıp!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.