Hat 250, 1 Haziran’da seferlerine başlıyor

Hat 250, 1 Haziran’da seferlerine başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Haziran’da başlatılacak olan Hat 250 seferleri, 1 – 3 Haziran tarihleri arasında toplamda karşılıklı 22 sefer gerçekleştirecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali 41 No’lu perondan ilk seferine 03.00’da başlayarak gün boyu 2 saat sefer aralığı ile devam ederek son seferini ise 23.00’da gerçekleştirecek. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise ilk seferini 05.00’da gerçekleştirip gün boyu 2 saat sefer aralığı ile son seferini 01.00’da gerçekleştirecek. 1 -3 Haziran tarihlerinde 250 hat koduyla Gebze Otogarına da girecek otobüsler, Gebzeli vatandaşları da aktarmasız Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştıracak. 

4 HAZİRAN’DA 42 SEFER

Havalimanına aktarmasız olarak yolcularını götüren Hat 250, 4 Haziran’dan itibaren ise 44 seferle yolcularına konforlu, hızlı ve sağlıklı ulaşım sağlayacak. Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali 41 No’lu perondan hareket edecek Hat 250, ilk seferini 03.00’da gerçekleştirecek. Saat başı hareket ederek seferlerini 23.00’a kadar sürdürecek. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 05.00’da başlayacak seferler gece 01.00’a kadar her gün devam edecek. 

KOCAELİ KART VE TEK KULLANIMLIK BİLET KULLANILACAK

Yolcu güzergah üzerinden araca binmek isterse ve kartı da yok ise sürücü tarafından ücretli tek kullanımlık bilet verilecek ve seyahat etmeleri sağlanacak. Hat 250 kalkış noktaları olan Otogar 41 No’lu perondan TVM (Kocaeli Kart Yükleme Noktası) ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise Kocaeli Kart Satış Noktası’ndan vatandaşlar, bilet ya da dolum yapabilicek. Ayrıca Hat 250’de seyahat eden yolculara bilgilendirme maksadıyla Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması hatırlatılacak.

 DEZENFEKTE UYGULANACAK

UlaşımPark, pandemi sürecinin başından itibaren tüm araçlarında olduğu gibi havalimanı aracı olan Hat 250’de de her gün dezenfekte işlemi uygulayacak. Sefer bitiminde garaja gelen araçlar her gün temizlik ekipleri tarafından dezenfekte edilerek tekrar kalkış noktalarına yönlendirilecek. Havalimanı olması sebebiyle gün içerisinde de araçlar dezenfekte edilecek. UlaşımPark temizlik ekipleri araçları gün boyu temizleyerek olası virüsün bulaşması da engellenmiş olacak.

 DETAYLAR E-KOMOBİL’DE

1 Haziran’da başlayacak Hat 250’nin sefer saatleri ve güzergah bilgisine  www.e-komobil.com ve www.kocaeli.bel.tr adreslerinden ulaşılabilecek. Tüm detaylarıyla bu iki siteden yolcular araç hakkında istedikleri soruya cevap bulabilecek. Ayrıca mağduriyetin önlenmesi adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve UlaşımPark sosyal medya hesaplarından da bilgilendirme paylaşımları yapılacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.