Hastaneye ameliyathane ek ünite yapılacak

Hastaneye ameliyathane ek ünite yapılacak

 Dilovası Belediyesi tarafında projelendirilen ve yapımı tamamlanan Dilovası Devlet Hastanesi’nin Ameliyathane ek ünitesinin projesini de Dilovası...

 

Dilovası Belediyesi tarafında projelendirilen ve yapımı tamamlanan Dilovası Devlet Hastanesi’nin Ameliyathane ek ünitesinin projesini de Dilovası Belediyesi çiziyor.  Geçtiğimiz günlerde Dilovası Devlet Hastanesini ziyaret eden Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Doç Dr. Fetih Rüştü Yıldız, İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık’a, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman eşlik etti.

PROJESİNİ DE BİZ ÇİZECEĞİZ

 

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Doç Dr. Fetih Rüştü Yıldız’a hastaneyi gezdiren Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman "Hastanemiz 50 bin metre kare alan üzerinde kurulmuş 50 yataklı ve Ameliyathane ek ünitesi ile birlikte toplamda 12.000 m2 kapalı alanı olan hastanemiz için ayrıca, Ameliyathane ek ünitesinin yine Dilovası Belediyemizce projelendireceğiz. Ameliyat hane ek ünitesinin yapılması ile Dilovası Gün Hastanesi, Dilovası Devlet Hastanesi olarak açılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.