Hastane yoluna yenileme Plaj yoluna kaldırım

Hastane yoluna yenileme Plaj yoluna kaldırım

Darıca’nın Farabi Devlet Hastanesi’ne giden Reşat Nuri Güntekin ile Gazi Caddeleri’nde üstyapı yenilenirken plaja giden Bayramoğlu Yelkenkaya Caddesi’nde kaldırım yapılıyor

Darıca’da üstyapı çalışmalarıyla araç ve yayaların konforlu ve güvenli ulaşımına katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Reşat Nuri Güntekin ve Gazi Caddeleri’nde üstyapı yenileme Bayramoğlu Yelkenkaya Caddesi’nde ise yaya kaldırım çalışması yapıyor.

FARABİ YOLUNDA YENİLEME

Farabi Devlet Hastanesi’ne ulaşımın sağlandığı son derece işlek bir cadde olan Reşat Nuri Güntekin Caddesi’nde zamanla deforme olmuş asfaltı ve kaldırımları yenileyen Büyükşehir, trimer kazısı ile eskiyen, bozulmaların meydana geldiği ömrünü tamamlamış asfaltın kazısını yaptı. Kazının sökülen eski asfalt yerine 350 metrelik Cengiz Topel Caddesi’ne kadar olan kısımda pmt ve binder asfalt serimi yapıldı. Caddenin her iki tarafına da mineral parke yaya kaldırımları yapılacak.

PLAJ YOLUNA YAYA KALDIRIMI

Toplu taşıma araçları tarafından da kullanılan Darıca’nın yoğun trafiğe sahip caddelerinden Gazi Caddesi’nin de üstyapısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Bayramoğlu plajına ulaşımın sağlandığı 2,5 km uzunluktaki Yelkenkaya Caddesi’nde yaya kaldırım imalatları yapılıyor.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.