“Hastane yerine gölete kavuşturdular”

“Hastane yerine gölete kavuşturdular”

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç, “Çayırova halkını 200 yataklı hastane yerine gölete kavuşturan emeği geçen, özellikle çok değerli AKP’li siyasilere sonsuz teşekkürler” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin 3 Kasım 20212 yılında temeli kazılan Çayırova 200 Yataklı Devlet Hastanesi’nin yapılan çalışmaları çok yakından takip etmek için proje alanında incelemelerde bulunmuştu. Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları heyecanla takip ettiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırovamızın en büyük ihtiyacı olan hastanemizde çalışmalar planlığı şekilde devam ediyor. Yaklaşık iki ay gibi bir süre içinde hafriyat çalışması tamamlanacak ve temel atılacak. 2023 yılında Çayırovamız hasretle beklediği hastaneye kavuşacak. Bir kez daha Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanlığımıza, Kocaeli Milletvekillerimize ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemize desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” yönündeki açıklamada bulunmuştu.

“KARTPOSTALLIK RESİM”
Ancak aradan geçen bu süre zarfında Çayırova’ya yapılacak olan Çayırova 200 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel kazma çalışmaları tamamlanmasına rağmen aylardır bir türlü temeli atılmadı. Temeli atılmayan hastane projesinin olduğu yerde yağmur suları nedeniyle gölet oluşmuş durumda. CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova’ya yapılacak olan Devlet Hastanesi’nin projesiyle ilgili olarak alana giderek son durumu sosyal medyada paylaştı. CHP’li Halis Koç, “Çayırova’da göl manzaralı ilk kartpostallık resim sanırım bana nasip oldu. 

hastane-2-003.jpg

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Çayırovalılar 2017 yılından 2023 seçim arifesine kadar üzerinde bulunduğum arsa üzerinde devlet hastanesi beklerken, doğa kendini yenileyerek söz konusu arsayı göle çevirdi. Çayırova halkımızın da denizde sahili olmasa da gölün ormanlı birleştiği çok güzel yüzülebilecek, boş zamanlarda bolca vakit geçirilebilecek, balık tutulabilecek artık nostaljik bir göletleri var. Hayırlı uğurlu olsun. Çayırova halkını 200 yataklı hastane yerine gölete kavuşturan emeği geçen, özellikle çok değerli AKP’li siyasilere sonsuz teşekkürler” dedi.
Haber: Hanifi SURUN
hastane-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.