Hastane ihalesi bugün yapılacak

Hastane ihalesi bugün yapılacak

 Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binasının ihalesi bugün TOKİ binasında yapılacak. Saat 14.00'te başlayacak ihaleye çok sayıda firmanın katılımı...

 

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binasının ihalesi bugün TOKİ binasında yapılacak. Saat 14.00'te başlayacak ihaleye çok sayıda firmanın katılımı bekleniyor. Ankara’daki TOKİ binasında yapılacak ihale saat 14.00'te başlayacak. İhaleye çok sayıda firmanın katılması bekleniyor. Son derece modern projelendirilen yeni hastane, 200 yataklı olacak. İhaleyi kazanan firmayla sözleşmenin imzalanmasından 5 gün sonra yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İnşaatın bitiş süresi ise 750 gün olarak belirlendi.

 

LOJMANLARIN YERİNE

 

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binası için Büyükşehir Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı arasında üçlü protokol yapılmıştı. Buna göre Büyükşehir, Kavakçılık Enstitüsü’nün bulunduğu alanda yeni lojman binası inşa etmişti. Yeni lojmanın tesliminin ardından hastanenin yanında yer alan eski lojman binalarının da yıkımına başlanmıştı. Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binası, yıkılan lojmanların bulunduğu alanda inşa edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.