“Hastalar prefabrik binada tedavi görmekte”

“Hastalar prefabrik binada tedavi görmekte”

 Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker kendisini makamında ziyaret eden Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı’ya...

 

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker kendisini makamında ziyaret eden Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı’ya Kocaeli’nde sağlıkta yaşanan sorunları anlattı.

Kocaeli’nin büyük gelişmemiş bir köy görünümünde olduğunu ifade eden Safet Sancaklı,   “Mevcut belediye başkanı iki dönemdir kenti yönettiği halde secimi kaybettiğinde kendisinin hatırlanacağı bir eser inşa edememiştir. Kentte ulaşım, otopark sorunu ciddi bir sorundur. Raylı sistem kentin içerisinden geçtiği halde hafif raylı sistem inşa edilememiştir. Depremde yıkılan Kocaeli devlet Hastanesinin ana binası dahi yapılamamıştır” şeklinde konuştu.

BELEDİYEMİZ EN BORÇLU BELEDİYESİDİR

Sancaklının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Şube Başkanı Çeker, “Belediyemiz ülkenin en zengin belediyesi olduğu halde en borçlu belediyesidir. Böylesine borçlu bir belediyede halkımızın yaşamak isteyeceğini sanmıyorum” dedi. Başkan Çeker; “Kentimiz köy görünümündedir. Birçok ilçemize belediye otobüsü çalışmamakta olup halk ulaşımını özel halk otobüsleri ile karşılamaya çalışmaktadır. Buda ciddi sıkıntılara sebebiyet vermektedir” diye belirtti.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ SÖZÜ VARDI

 

Başkan Çeker, “Demir yolu şehrin içinden geçtiği halde hafif raylı sistem bu zamana kadar kurulamamıştır.  Geçtiğimiz yerel seçimlerde mevcut belediye başkanının sözü vardı. Sağlık çalışanları ve Kocaeli halkı artık hayal satıcılarından ve vatandaşın dini duygularını istismar eden din bezirgânlarından kurtulmalıdır. Yerel secimler de bunun işareti ve başlangıcı olacaktır. Dedi. Çeker; Kocaeli halkı yerel secimde büyük şehir belediyesini amatörlerden alarak Üç büyük takımda futbol oynamış, milli formayı giymiş profesyonel ellere büyük Şehir belediyesini teslim etmek için gerekli hassasiyeti gösterecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.