Hasta eşi için yol istiyor

Hasta eşi için yol istiyor

 Dilovası’nda oturan Ali Altınay adlı vatandaşın eşinin hastalığı nedeniyle sürekli baygınlık geçirdiğini ve yollarının bozuk olması sebebiyle...

 

Dilovası’nda oturan Ali Altınay adlı vatandaşın eşinin hastalığı nedeniyle sürekli baygınlık geçirdiğini ve yollarının bozuk olması sebebiyle ambulans ve normal araçların evlerinin önüne gelemediğini söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Dilovası’nın Turgut Özal Mahallesinde oturan Ali Altınay eşi A.A nın sağlık sorunları yaşadığı ve hastalığı nedeniyle aniden baygınlık geçirdiğini ve bu süre zarfında ambulansın veya bir aracın evin kapısına kadar gelmesi gerektiğini ve yollarının yapılmadığı için eşini kucağına alıp yüzlerce metre yürüyerek ana caddeye çıkardığını söyledi. Dilovası Belediye başkanı Cemil Yaman ve Fen işlerine onlarca kez gittiğini dilekçe verdiğini anlatan Acılı eş Ali Altınay yetkililerden yardım istiyor. 

EŞİMİ YÜZLERCE METRE TAŞIYORUM     

Yakın bir zamanda eşinin birkaç rahatsızlığa yakalandığın çok ciddi hastalıklar geçirdiğini belirten Ali Altınay, “Eşimin her haftada birkaç kez bayılmaları başladı bu durum da evimin caddeye uzaklığı sebebiyle ambulans ve eş dostun özel araçları ile hastaneye kaldırmaya başladık. Ama araçlar yolun olmasına rağmen kapımıza kadar gelemiyor. Bizim evin yolu kum ve çamurdan araçlar içeri girdiği vakit yola saplanarak batıyor. Bunu çözmek için belediye Başkanlığı ve Fen işlerine derdimi anlattım ama beni 7 ay oyaladılar. Yetkililerden yardım istiyorum. Eşimi sırtıma alıyorum çoğu zaman komşularımızda bize yardım ediyor ama ben bu durumdan oldukça rahatsızım. Ayrıca evimizin hemen yanında bulunan eynerce deresi pislik içerisinde bizim ve komşu çocuklarımız buralarda oyun oynuyorlar ve enfeksiyon kaparak hastalanıyorlar. Yetkililer bizi tamamen unutmuş çok acil çözüm üretmesini bekliyoruz. Yoksa bizlerinde canına tak etti, yanlış bir şey yapmamak için buradan sesleniyoruz.” Diyerek derdini anlatarak yetkililerden yardım istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.