HARUN KAYA’DAN ALTIN GOL

HARUN KAYA’DAN ALTIN GOL

Resul Tat ve Harun Kaya işbirliği Kocaeli Barosuna hayat veriyorBarolar arası Türkiye Şampiyonası heyecanı Mersin’de başladı. Şampiyonanın ilk maçında...

Resul Tat ve Harun Kaya işbirliği Kocaeli Barosuna hayat veriyor

Barolar arası Türkiye Şampiyonası heyecanı Mersin’de başladı. Şampiyonanın ilk maçında Muğla Barosu ile karşılaşan Kocaeli Barosu rakibini 1-0 la geçerek 3 puanın sahibi oldu. Kocaeli Barosunu zafere taşıyan golün hazırlayıcısı Gebze’li Avukat Resul Tat olurken 3 puanı getiren golün sahibi golcü kimliği ile tanınan Avukat Harun Kaya oldu. 

ŞAMPİYONAYA 32 TAKIM KATILDI

Türkiye’den 32 takımın katıldığı Barolar arası Türkiye şampiyonasında Kocaeli Barosu şampiyonaya 3 puanla başlamanın sevincini yaşadı. Rakibi Muğla Barosu karşısında daha diri bir görüntü sergileyen Kocaeli Barosu 3 puanı tek golle almasını bildi. Daha önceki organizasyonlarda da attığı gollerle takımına hayat veren golcü Harun Kaya Mersin’de de gollerine devam etti.  Temsilcimiz Kocaeli Barosu’nun grubunda İstanbul, Ankara ve Muğla Baroları bulunurken grupta il iki sırayı alan takım bir üst tura çıkacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.