Harb-İş’ten, Mertspor’a farklı tarife: 5-2

Harb-İş’ten, Mertspor’a farklı tarife: 5-2

Ligin ilk yarısını lider Çınarlıspor’un bir puan gerisinde tamamlayan Harb-İşspor, ligin ikinci yarısına sahasında Mertspor maçıyla başladı. Kavaklı Stadı’ndaki maçı ev sahibi ekip 5-2 kazandı.

Bu sezona iyi başlayan Mertspor, bir ara yaşadığı puan kayıplarının ardından zirvenin gerisinde kalmıştı. Son maçlarda toparlanan Mertspor, önceki akşamda Harb-İşspor karşısına puan için çıktı. Harb-İşspor, rakibine bu şansı vermedi, ilk yarıda peş peşe bulduğu gollerle ilk yarıyı 5-1 önde tamamladı. Harb-İşspor’un gollerini Osman (2), Erol, Rüstem ve Ömer Faruk attı. Mertspor’un gollerini ise Köksal kendi kalesine ve Semih’ten geldi.

 

SUADİYE’DE KAZANAN YOK

Süper Lig B Grubu’nda geçen haftanın en önemli karşılaşmalarından biri Suadiyespor ile Dilovası Belediyespor arasında oynandı. Ligin ilk yarısında Tavşancıl’da oynanan karşılaşma gergin geçmişti. Pazar günü Suadiye’deki maça ilgi çok fazlaydı, ilk yarı 0-0 sona erdi. Konuk Dilovası, 85’de Muhammet ile 1-0 öne geçti. Suadiyespor, 90’da penaltıdan Burak ile eşitliği sağladı, maçta 1-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.