Harb-İşspor’da kupa sevinci

Harb-İşspor’da kupa sevinci

Play -Off’ta başarılı olarak Amatör Süper Lig’e geri dönen Harb-İşspor şampiyonluk kupasını KASKF Başkanı Murat Aydın’ın elinden düzenlenen yemekte aldı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI
Birinci Amatör Küme Play-Off’ta verdiği mücadele sonunda başarılı olarak Amatör Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Harb-İşspor Çadır Kandıra sofrasında düzenlenen şampiyonluk yemeğinde kupasını KASKF başkanı Murat Aydın'nın elinden aldı. Şampiyonluk yemeğinde  Kocaeli Harb-İş Sendikası Başkanı Turhan Yıldız, Harb-İş Sendikası yöneticileri Korkut Gökbayrak, Nusret Subaşı, Remzi Köstence,  KASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Harb-İşspor Başkanı Selami Bulut, Harb-İşspor Genel Kaptanı Hakan Çetiner, Futbol şube sorumlusu Mustafa Güler, altyapı sorumlusu Yıldırım Taç, yönetici Barış Nas , gençlik direktörü İsmail  Yavuz , İkinci başkan Erdoğan Gökbayrak ve Play-Off’ta başarılı olan takımın sporcuları tam kadro katıldı.
BULUT: GÖREVİMİZİ YAPTIK
Harb-İşspor Başkanı Selami Bulut yemekte tüm ekibi ve camiayı kutlarken yaptığı açıklamada “Biz bir aileyiz diye çıktığımız 21 ay gibi kısa bir sürede iki şampiyonluk yaşadık ve bu sezon sonunda Amatör Süper Lige yükselme başarısını gösterdik.  Biz yönetim olarak görevimizi yaptık ve sporcu kardeşlerimizde şampiyonluk ile görevlerini yerine getirdiler.  Bu sezon başarımızda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
ÇETİNER TEŞEKKÜR ETTİ
Harb-İşspor Genel Kaptanı Hakan Çetiner; “ Kısa zaman içinde üst üste şampiyonluklar yaşamak herkese nasip olmaz. Bu başarımız birçoğuna göre hayaldi. Fakat bugün geldiğimiz nokta doğru yönetim anlayışı, şeffaflık ve başarı bizi haklı çıkardı. Onlar ise hayal kırıklığına uğradı. Bütün sporcu kardeşlerime ve bizleri her zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim” dedi. Kocaeli Harb-İş Sendikası Başkanı Turhan Yıldız, başarılı olan tüm ekibi tek tek kutladı ve başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.