Harb – İşspor’da imzalar atıldı

Harb – İşspor’da imzalar atıldı

Bu sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Harb-İş Spor’da transfer hamleleri peş peşe geldi. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen temsilcimiz önemli oyuncular ile anlaşmaya vardı.

A takım Teknik Direktörü Hüseyin Gülister'in raporu doğrultusunda geçen sezon Harb-iş spor forması giyen Rıdvan Çimen, Mehmet Ali Kurun, Osman Şahin, Erol Badiş, Beytullah Yapat, Ömer Furuncu, Berkay Silvan ve geçen sezon Gölcükspor’da oynayan Furkan Şekerci ile anlaşma sağlandı. Harb-iş Spor Lokali’nde gerçekleşen törene Başkan Selami Bulut, yönetim kurulu üyeleri ve A takım Teknik kadrosu katıldı.

 

SELAMİ BULUT “ HAYIRLI OLSUN’’

İmza gününde konuşan Başkan Selami Bulut, “BAL ligi hedeflerimiz doğrultusunda ilk önce teknik heyeti belirleyip onlara tam yetki verildi. Hüseyin Gülister hocamızdan gelen transfer raporu doğrultusunda geçen sezon formamızı alın teri ile terleten futbolcularımız ile  anlaştık. Dış transferde Gölcükspor'dan Furkan Şekerci kardeşimizi renklerimize bağladık. Gelecek günlerde transferlerimiz bütçemizi aşmadan devam edecek. Harb-iş spor camiasına hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.