Hapis cezası bulunan 13 kişi yakalandı

Hapis cezası bulunan 13 kişi yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, çeşitli suçlardan haklarında 1 ile 10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aranan 13 kişi yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, sabah saatlerinde aranan kişilere yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi suçlardan 1 ile 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 13 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerin tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

80 SİKKE ELE GEÇİRİLDİ
Öte yandan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Gebze’de düzenlenen operasyonda, Roma dönemine ait 80 sikke ele geçirildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Gebze’de bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda Roma dönemine ait olduğu değerlendiren 80 sikke ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği ve tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.
Haber: Abbas ÇAKAR

manset-2-096.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.