Handan Polat sırra kadem bastı

Handan Polat sırra kadem bastı

İstanbul Sözleşmesi Kocaeli Batı Yakası İnisiyatifi üyeleri gazetemize konuk oldu. İnisiyatif üyelerinden Suna Çınar; iki yıl önceki çocuğa taciz iddiasında anne; Yenimahalle eski Muhtarı Handan Polat ve kızlarına ulaşamadıklarını söyledi

meclis-004.jpgİ

 

stanbul Sözleşmesi Kocaeli İnisiyati, Gebze Bölgesi’nde de resmen yapılandı. İnisiyatif üyeleri gazetemize konuk oldu. İsmihan Eroğlu, Cevahir Akyıldız, Suna Çınar, Arzu Oyar, Meryem Uslu ve Şaziye Zorba’dan oluşan heyet gazetemizi ziyarette genel yayın yönetmenimiz Ahmet Zeki Ayar ve haber müdürümüz Cengiz Akgün ile görüştü. İstanbul Sözleşmesi Kocaeli Batı Yakası İnisiyatifi adıyla oluşan yapılanma içinde yer alan her birey sadece kendini temsil ederken yine inisiyatif yapılanması gereği başkanlık, yönetim gibi hiyerarşik yapılanmalar yer almıyor.

HİÇ BİR AYIRIM GÖZETMEDEN

Heyet üyeleri inisiyatif olarak mağduriyet yaşayan tüm kadınların hiçbir ayırım gözetmeden yanında yer alacaklarını söyledi. Öte yandan iki sene önce Çayırova’da yaşanan çocuğa babasından cinsel taciz davasının öncülerinden tacize uğrayan kız çocuğunun annesi Handan Polat’tan haber alınamıyor.

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENMİŞTİ

 

suna-cinar.jpg

İki yıl önce Suna Çınar’ın CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı olduğu süreçte dönemin CHP Kadın Kolları Başkanı’nın da katıldığı çok büyük bir yürüyüş düzenlenmişti. Gazetemiz Handan Polat’a ulaşamazken yürüyüşe öncülük eden Suna Çınar da Polat’a ulaşamadıklarını kaydetti. Davanın kesin sonucu Çınar tarafından da bilinmiyor. (Haber Merkezi)

 

 

 

https://www.gebzehaber.net/cocuk-taciz-edildim-diyorsa-taciz-edilmistir-67613h.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.