Hamza Şayir’in konuğu oldular

Hamza Şayir’in konuğu oldular

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve 19 Eylül’de gerçekleşen AK Parti Dilovası 5. Olağan kongresi sonrası İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan İlhan Yıldırım ve yeni yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in konuğu oldular.

Milletvekili Şeker, Yıldırım ve ekibini kapıda karşılayan Başkan Şayir, konuklarına tek tek kolonya ikram etti. Ziyarete Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’ta eşlik etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Dilovası’nın gelişmesi ve kalkınması için çalışacağız. Her zaman belediye başkanımızla birlikte hareket edeceğiz” dedi. 

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de yaptığı açıklama da “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gerek ulusal gerekse yerel anlamda ses getiren çalışmalara imza atarak AK Belediyeciliğe örnek olmaya çalışıyor” dedi.   

DİLOVASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da "Göreve gelmeden önce halkımıza sözler verdik. İlçemizin gelişmesi kalkınması, insanlarımızın daha güzel bir Dilovası’nda yaşaması için çalışacağımızı taahhüt ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımız için ilçemizin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerde, Hükümetimizin, Bakanlarımızın, Bölge Milletvekillerimizin ve Büyükşehir Belediyemizin de önemli destekleri var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza daha güzel bir Dilovası inşa etmeye devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.