Hamza Şayir’den halk buluşmaları

Hamza Şayir’den halk buluşmaları

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, pandemi süreci öncesi her hafta Salı günü düzenlediği “Halk Buluşmaları” yeniden başladı.

Başkan Şayir, Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde halk buluşmaları kapsamında düzenlenen toplantıya katılan vatandaşlarla birebir görüşerek, şikâyet ve önerileri özenle dinliyor. 

Çözüm odaklı yapılan toplantıya büyük önem veren ve her platformda toplumla bağını daima güçlü tutan Başkan Şayir, “Bildiğiniz gibi göreve başladığımız günden bu yana her zaman sahada olduk. Bütün hizmetlerimizi, çalışmalarımızı bizzat başında durarak takip etmeye özen gösterdik. Bu sırada esnafımızla ve vatandaşlarımızla sürekli iletişim kurmaya devam ettik. Halk Buluşmaları programlarımızla da bir şekilde ulaşamadığımız hemşerilerimizle bir araya gelme ve onların da taleplerine cevap verebilme olanağı buluyoruz. Salgın nedeniyle Halk Buluşmalarımıza bir süre ara vermiştik. Şimdi yeniden başladık. Yeniden hemşerilerimizi dinleyip talep ve sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi. 5-161.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.