Hamza Şayir projelerini anlattı

Hamza Şayir projelerini anlattı

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı önceki gün Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan,  AK Parti İl Yöneticileri Osman Akbulut ve Halil İbrahim Arslan, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan vekilleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. 

 

“EN BÜYÜK DESTEK DİLOVASI’NDAN”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda divan heyeti belirlenirken Divan heyetinde AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yer alırken divan heyetinde Halis Adıgüzel, Gülay Artut ve Muhammet Demir yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Dilovası teşkilatları olarak bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde Türkiye ve Kocaeli ortalamasının üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş bir ilçe Dilovası teşkilatları olarak bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde Türkiye ve Kocaeli ortalamasının üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş bir ilçeyiz. İnşallah 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde de Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye en büyük desteği yine Dilovası verecektir” dedi.

BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ AK PARTİ’YE KATILDI 

Başkan Yıldırım’ın ardından ilçe kadın kolları başkanı Gülay Artut ve ilçe gençlik kolları başkanı Muhammet Demir çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Artut ve Demir’in konuşmasının ardından Saadet Partisinden geçtiğimiz aylarda istifa ederek bağımsız meclis üyesi olarak görev yapan Nizamettin Sözen AK Partiye geçiş yaptı. Meclis üyesi Sözen'e AK Parti rozetini Milletvekili Cemil Yaman, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım taktı.  

 

EZBERLERİ BOZARAK ÇALIŞIYORUZ 

Rozet töreninin ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in 3 yıllık görev sürecinde yapılan çalışmaları sunum olarak partililere anlatılırken, sunumun ardından sahneye çıkarak konuşma yapan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yarın seçim varmış gibi halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana ezberleri bozarak sabahın ilk ışıklarında vatandaşlarımızı işlerine, öğrencilerimizi okullarına uğurlamak için yollara koyulduk. Geldiğimiz günden bu yana ötekileştirmeden hiçbir ayrım yapmadan halkımıza eşit hizmet etmek için çalıştık. Bu güne kadar Dilovası Belediyesi Beyaz Masa birimimize gelipte boş dönen olmadı. İmkânlarımız ölçüsünde halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile 7’den 70’e herkesin yanında olmaya çalıştık” dedi. 

 

2023 SEÇİMLERİNE ODAKLANIN 

Programda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmasında “Kocaeli genelinde başlattığımız belediye başkanlarımızın 3 yılda neleri yaptığının anlatıldığı ve partililerimizin belediye çalışmalarını değerlendirdiği toplantımızın 10. sunu Dilovası’nda gerçekleştiriyoruz. Seçtiğimiz belediye başkanlarımızın milletine ve teşkilatlarına hesap verdiği programlarımızda seçim beyannamemizde sizlerin de halkımıza söz verdiği taahhütlerin ne kadarını yerine getirdiğini ve neleri yapacağının aktarıldığı toplantımızda ne aşama da olduğumuzu görüyoruz.   Samimiyet ve gayretle inşallah bu seçimleri de en iyi bir şekilde atlatacağız. Bunun örneklerini birçok seçimlerde yaşadık. Yine başarabiliriz” diye konuştu.

 

dilovasi-2-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.