Hamşioğlu’na büyük ilgi

Hamşioğlu’na büyük ilgi

 CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu Osmangazi Mahallesi  esnafıyla buluştu. CHP Darıca belediye başkanı inşaat mühendisi Cengiz...

 

CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu Osmangazi Mahallesi  esnafıyla buluştu. CHP Darıca belediye başkanı inşaat mühendisi Cengiz Hamşioğlu, kadın kolları ve çalışma komiteleri ara vermeden esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

 

Osmangazi esnafı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Hamşioğlu Aşıroğlu Caddesinin diğer caddelere nazaran karayoluyla bağlantısının olmadığını ve dolayısıyla esnafın sıkıntı çektiğini bildiklerini ve bu konuyla özel olarak ilgilendiklerini dile getirdi. Darıca’daki her bir esnafın kendileri için çok önemli olduğunu anlatan CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu esnaftan özelikle destek bekliyoruz. Aşiroğlu Caddesi’nin hızla gelişmesi gerektiğini kendilerinin de Osmangazi ile yakından ilgilendiklerini belirten Hamşoğlu, “Güçlü bir Darıca için biz varız. Esnafımızla ve bütün diğer unsurlarla” diye belirtti.  Osmangazi esnafıyla tek tek ilgilenen Hamşioğlu sokaktan geçen vatandaşlarla da sohbet edip fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.