Hamşioğlu, “En büyük proje, halkı dinlemektir”

Hamşioğlu, “En büyük proje, halkı dinlemektir”

 CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, gece evlere konuk olurken, gündüz ise mahallerde esnafları mesken tuttu. Yüksek mimar Tanja Hamşioğlu...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, gece evlere konuk olurken, gündüz ise mahallerde esnafları mesken tuttu. Yüksek mimar Tanja Hamşioğlu da biran olsun eşini bu çalışmalarda yalnız bırakmıyor.

 

CHP adayı Cengiz Hamşioğlu, belli bir program dâhilinde eşi ile birlikte adım adım tüm mahalleri tararken, dün bu kez merkez Çınaraltı’ndaki vatandaşlar ve esnaflarla buluştu. Esnaflara, göreve geldiklerinde yapacakları projeleri sabırla anlatan inşaat mühendisi Hamşioğlu, “ Darıca için elbette büyük projelerimiz var. Ancak, en önemli projemiz ise, seçim sürecinde halkımızın yapılmasını istediği hizmetlerden çıkacak. 30 Mart’ta iktidar olduğumuzda hem bizim hazırladığımız projeleri hem de halkın istediği projeleri masaya yatıracağız. Her projemiz halkın onayından geçecek. Halka rağmen, hiçbir çalışma yapmayacağız. Çünkü yerel iktidarın görevi halkı mutlu edecek projeler yapmaktır” dedi. Esnaf sohbetlerine katılan yüksek mimar Tanja Hamşioğlu’da Darıca için teknik yönü güçlü, halkın önceliklerine uygun, maliyetleri iyi hesap edilmiş projeler planladıklarını ifade etti. Hamşioğlu çifti, esnaf ziyaretlerinden sonra, Darıca Erzurum Şenkaya İli Turnalı Köyü Derneği’ni de ziyaret ederek buradaki aşure programına katıldılar. Hamşioğlu, hemşehrilerinden büyük destek göreceğine inandığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.