HAMİT AKBULUT:   “Hukuka saygılı bir oda oluşturacağız”

HAMİT AKBULUT: “Hukuka saygılı bir oda oluşturacağız”

Hukuka saygılı bir oda oluşturacaklarını ifade eden Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut,  “Nispi aidat almayacaklarını söyledi.

Meslektaşının sorunlarına duyarlı bir oda oluşturacaklarını dile getiren Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut, şunları söyledi. “Biz tıpta, hukukta ve mühendislikte olduğu gibi ihtisas bir üniversiteden mesleğe girişin sınırlandırılmasını ve meslek ünvanının sadeleştirilmesini savunacak ve bunu sağlayacağız. Mesleki ihtiyaç planlaması ile mesleğe girişlerin kontrol altına alınmasını ve kamudan sınavsız geçişlerin tamamen kaldırılmasını temin edeceğiz.”
VİZYON SAHİBİ, ÇÖZÜM ODAKLI BİR ODA
Vizyon sahibi, çözüm odaklı bir oda oluşturacaklarına dikkat çeken Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü. “Hukuka saygılı bir oda oluşturacağız. Nispi aidat almayacağız. Odamızda siyasi değil, meslek ideolojisi oluşturacağız. Diyaloğa açık, işbirliğini önemseyen bir oda oluşturacağız. Bilginin ve bilimin gücünü referans alan bir oda oluşturacağız.”
ODA AİDATI ALMAYACAĞIZ
Mevcut yönetim ile birlikte, odamızın bakış açısını da değiştireceklerini belirten Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut sözlerini şöyle tamamladı. “Danışma kurulu oluşturarak, meslektaşlarımıza mali ve mevzuat danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Hukuk kurulu oluşturarak, meslektaşlarımıza hukuk danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Tahsilat birimi oluşturarak, meslektaşımızın ücret alacağına yasal takip desteği vereceğiz. Mesleğe yeni giren meslektaşlarımızdan 3 yıl süreyle yüzde 50 aidat alacağız. Çalışmayan meslektaşlarımızdan oda aidatı almayacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.