Haluk Levent sözünü tuttu

Haluk Levent sözünü tuttu

Kocaeli’de bulunan bir fabrikada, Türk-İş’e bağlı Selüloz İş Sendikası’na üye işçilerin toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması üzerine greve çıktı.

Kocaeli'de faaliyet gösteren bir fabrikanın, 45. gündür grevde olan işçisine sosyal medya üzerinden yanlarına gelip kendilerine destek vereceğini söyleyen sanatçı Haluk Levent, Konser için geldiği Kocaeli'nde önce grev alanına giderek işçilere baklava götürdü.
Kocaeli’de bulunan bir fabrikada, Türk-İş’e bağlı Selüloz İş Sendikası’na üye işçilerin toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması üzerine greve çıktı. İşçilerin başlattığı grev 45’inci gününde devam ederken, seslerini duyurmak isteyen işçiler geçtiğimiz gün sosyal medyada etiket çalışması yaptı. Bu çalışmada Kartepe'de düzenlenen KARFEST'e katılacağı öğrenilen Haluk Levent'i de etiketleyerek kendisini ziyarete davet eden işçiler, bu çağrıya ünlü sanatçıdan “İşçiler çağırırsa gideceksin! Her zamanki gibi baklava alıp geleceğim” ifadelerini kullandı.

TABLOYU HEDİYE ETTİ

İşçilere destek sözü veren sanatçı Haluk Levent, verdiği sözü tutarak grevdeki işçilerin yanına gitti. İşçilere destek için kısa bir konuşma yapan Haluk Levent, “Geleneksel olarak her greve giderim ve grevdeki arkadaşlara baklava götürürüm. Her zaman işçinin yanındayız. Her zaman da işçinin yanında olmak zorundayız” ifadelerini kullandı. Grevdeki işçiler de Haluk Levent’e kendi adının yazılı olduğu bir tabloyu hediye etti.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.