“Halkın parasını peşkeş çektiler”

“Halkın parasını peşkeş çektiler”

CHP Darıca İlçe Başkanı Aktaş, Darıca Belediyesi’nin Veyis Ateş ve Süleyman Özışık’ın verdiği kurslara “Esnafa pandemide yardım edelim deyince gözü kör, kulağı sağır olanlar bu şaibeli isimlere halkın parasını peşkeş çekmekte olduğunu görüyoruz'' dedi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri ve projeleri anlattı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Muzaffer Bıyık’ın açıklamalarına karşı basın açıklamasında bulundu. CHP’li Gökhan Aktaş yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık

8 yıl ilçe başkanlığı iki yılı aşkın süredir belediye başkanlığı yapmış olmasına rağmen bugün geldiğimiz noktada Termal Grup’un yapacağı projeye ve yüksek kata sanki karşıymış gibi bir hava yaratmaya çalışmakta, fakat CHP Kadroları çok uzun zamandır ihanet sayılacak bu projenin Darıca’ya hiçbir şey katmayacağını bildiğinden hukuk mücadelesini yürütmektedir.

“SİZ NEREDEYDİNİZ?”

Bizler dava açmamış olsaydık bugün proje belki 45 kat olarak yapılmış bitirilmiş ve belki de 45. Katında Muzaffer Bıyık, bir rezidans bile almış olabilirdi. Şimdi buradan kendisine soruyorum. Biz mücadele ederken siz neredeydiniz? Yapılacak projenin son halinde imal edilecek konut işyeri ve benzeri alanlarda hiçbir azaltılmaya gidilmeksizin sadece yeşil alanlar gözden çıkarılarak katı 12 katla sınırlandırmış olmanız ve Darıca’nın diğer bölgelerinde yapılacak inşaatlarda Darıcalı hemşerilerimize bu rant babalarına sağladığınız avantajı sağlamadığınız Darıcalı’ya ihanet sayılmaz mı? Kısacası bu ihanete ortaksınız.

İnsanlara Senet İmzalattınız

“YAPILAN BİR TEK YATIRIM”

Çalışan, üreten, göreve geldiği günden beri halka hizmet etmeye çalışan belediyelerimizi eleştireceğinize, bir dönüp kendinize bakın. Bildiğimiz bir şey var ki; belediyelerimiz ürettiği değerlerin afişlerini astırdı, oysa siz olmayan metro istasyonlarının duraklarını koydunuz?

Konteryner kafeler dışında belediye tarafından yapılan bir tek yatırım yokken konuşmanız manidar. Yıllarca komşuluk yaptığınız 256 Evlerde Termal Gruba tanıdığınız imtiyazı komşularınıza da tanısaydınız birçoğu emekli olan o insanlardan 25-30 bin gibi ücretler almasaydınız ve keşke onlara borç senetlerini imzalatmasaydınız.

“ÖZIŞIK VE ATEŞ TESADÜF DEĞİL”

Son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşen Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin önceki dönem Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak’ın terör örgütü ‘Fetö’ üyesi olduğuna dair yazıları ve sürekli bunu gündemde tutmasını daha dün gibi hatırlıyoruz.  Tüm bunlar olurken bu sefer kendi belediye başkanına Fetö’cü diyen bu kişileri alelacele belediye bütçesinden karşılanmak kaydıyla ağırlayan belediye başkanı Muzaffer Bıyık belki Şükrü Karabacak ile bir hesaplaşma içine gitmiş olabilir burası bizi çokta ilgilendiren bir mesele değil. Ancak; esnafa pandemide yardım edelim deyince gözü kör, kulağı sağır olanlar bu şaibeli isimlere halkın parasını peşkeş çekmekte oldukça cesur olduğunu görüyoruz.  Milletin parasını bu şaibeli kişilere aktaranlara yazıklar olsun. Daha kimlere nasıl neler aktarıldığını zaman illaki ortaya çıkaracak” dedi.

 

manset-(2)-057.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum