“Halkımızı kandırmadan hizmet edeceğiz”

“Halkımızı kandırmadan hizmet edeceğiz”

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, bugün sabah İYİ Parti Kadın Kolları ve İlçe SKM tarafından organize programda Çayırovalı kadınlarla buluştu.

11-004.jpg

Yenimahalle’de düzenlenen programa Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İYİ Parti SKM Başkanı Mehmet Saraç, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Binnur Akın, geçtiğimiz genel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli’den Milletvekili Adayı olan Gönül Vursal, İlçe yönetcileri ile çok sayıda Çayırovalı vatandaş katıldı. Programda ilk olarak söz alan İlçe SKM Başkanı Mehmet Saraç, tüm katılımcılara  teşekkür etti. Daha sonra sözü alan Kadın Kolları Başkanı ise Çayırova’da kadınlar olarak yoğun bir çalışma temposu ile Başkan Adayı İlhami Bayrak için aralıksız mesai harcayacaklarını dile getirdi.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise,: “Biz şunu çok iyi biliyoruz ki kadınlarımız olmadan bu seçimi kazanamayız. Genel Başkanımızın önderliğinde cesurlar hareketinde yer alan tüm kadınlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇAYIROVALILARLA BAŞARACAĞIZ”

İlçe Başkanı Uzunal’ın konuşmasının ardından ise sözü Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak aldı. Çayırova’da kadınlarımızın öncülüğünde girilmedik ev bırakmayacağız diyen Başkan Adayı Bayrak: “İnanıyorum ki ortak paydamız olan Çayırovamıza sahip çıkmak adına herkes elini taşın altına koyacaktır. İlçemize, mahallemize, evimize sahip çıkacağız. Doğruyu anlatacak, şeffaf yönetim anlayışı ile halkımızı hiçbir zaman kandırmadan hizmet edeceğiz. Çayırova halkının bizlere sunduğu imkanları yine Çayırova’nın menfaatleri için kullanıp, hep birlikte yaşanabilir eksiksiz bir kent inşaa edeceğiz. Gençlerimizin spor ve sanatsal faaliyetlerde profesyonelce faydalanmaları için ciddi çalışmalarımızda olacak. Projelerimizi de inşallah yine siz kıymetli Çayırovalı hemşerileriminde katılımıyla 19 Şubat’ta yapacağımız programda paylaşacağız ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.