Halkımız AKP iktidarına dur demiştir!

Halkımız AKP iktidarına dur demiştir!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

31 Mart’ta hem Türkiye’de hem de Kocaeli’de büyük milletimiz AKP iktidarına gereken dersi sandıkta vermiştir diyen Sarı açıklamasında özetle şu ifadelere yer verdi, ‘’Yıllardır iktidarın manipülatif ve adaletsiz seçim politikalarıyla karşı karşıyaydık. Algı operasyonları ile kazandıkları seçimlerin halkımızda yarattığı umutsuzluğu biliyorduk. Yola çıktığımız ilk günden bu yana farkındaydık. Bu umutsuzluğu kırmak için yola çıkarken hem büyükşehir hem de ilçelerimizde güçlü ve iddialı olduğumuzu dile getirdik. Ne demiştik engebeli bir yolun sonundayız. Yenidoğan günün şafağı yerini aydınlığa bırakacak demiştik. Evet söylediğimiz gerçekleşti. Şimdi de aydınlık bir gelecek için milletimizle birlikte çok daha uzun ve coşkulu bir yola çıkıyoruz.

HER ALANDA TEMSİLİYET

Sürecin en başında biz bu yola değişim için halkımızın insanca yaşayabilmesi için ve Atatürk’ün partisini yeniden iktidar yapmak için çıkmıştık. Bugün değişimin ve iktidar meşalesinin ateşini İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet’le birlikte Derince’de Sertif Gökçe Karamürsel’de Ahmet Çalık ve Körfez’de devam eden süreçte şaibeler kalktığında Tayfun Balıkçı başkanlarımızla yaymış olmanın bahtiyarlığı içinde olacağız. Sadece 4 ilçemizde değil diğer tüm ilçelerimizde ve büyükşehirde halkımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan inancını artırmış ve her alanda daha fazla temsiliyet imkanı sunmuştur.’’

PARTİ ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR

Başkan Sarı, seçimde büyük emek harcayan parti örgütüne de teşekkür etti, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli örgütleri yol arkadaşlarım kardeşlerim… Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır. Sizler Atatürk’ün partisini, tekrar baba ocağını Türkiye’de 1. Parti yapanlarsınız. Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.