Halk toplantıları devam ediyor

Halk toplantıları devam ediyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Balçık Mahallesi’nde 55. Güvenlik ve 56. Halk toplantısı yapıldı.

Balçık  Mahallesi Köy Kıraathanesinde  yapılan toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Balçık Mahalle Muhtarı Halis Tepe  ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Güler, “Belediye Başkanımızla 3-4 yıldır her hafta mahallemizin halkı ile birlikte toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılardaki amacımız hem mahallelerimizi tanımak hem de mahallemizdeki ihtiyaç ve sorunları yerinde görerek tespit etmek. Gerek burada yaptığımız Kaymakamlık olarak bizi ilgilendiren kamu hizmetleri, gerekse belediyemizi ilgilendiren altyapı ve sosyal hizmetlerle ilgili insana dönük hizmetlerde sizlerin taleplerini ve isteklerini dinliyoruz.

“BİLGİLENDİRME YAPACAĞIZ”

Bazı sorunları kısa vadede çözebileceğimiz gibi bazı sorunlarında yatırım programına alınmasını sağlayarak orta ve uzun vadede çözeceğimiz sorunlar olabilir. Toplantıda dile getirilen sorunlarınızı görevli arkadaşlarımız not alacak çözüme kavuşturulması için, ilgili kurum ve kuruluşlara gönderip takibini yaparak sonucundan size yazılı olarak bilgilendirme yapacağız. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da şehirde yaşayan vatandaşlarımız gibi refah içerisinde şehir imkânlarından istifade edebilmesini sağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını en aza indirmek. Devletimiz güçlü oldukça imkânları arttıkça hizmetleri de artıyor” dedi. 

SORUNLARI DİNLENDİ

Vatandaşla buluşma toplantılarının devam ettirileceğini söyleyen Kaymakam Mustafa Güler, devletin 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu, duyarlılıklarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti. Vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına, ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorunlar dinlendi. Gerekli açıklamalar yapılıp dile getirilen konular ile ilgili not alınarak gereğinin yapılacağı ifade edildi. Toplantıya katılan vatandaşlarda mahallede böyle bir toplantı yapılmış olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Kaymakam Güler’e beraberindekilere teşekkür ettiler.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

manset-2-085.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.