“Halk Saadet İstiyor”

“Halk Saadet İstiyor”

 Saadet Partisi Gebze İlçe Divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, vaktin artık tamam olduğunu ve Gebze halkının Saadet’li...

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, vaktin artık tamam olduğunu ve Gebze halkının Saadet’li bir Belediye istediğine vurgu yaparak burada bize düşen halkın bu isteğini yerine getirmek olduğunu söyledi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleşen ilçe divanına İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“ŞİMDİ BİR ÇALIŞIYORSAK BUNDAN SONRA BEŞ ÇALIŞMALIYIZ”

İlçe divan toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Nurettin Çelik, “Bundan sonra yolumuza bakacağız. Kimse yolda durmayacak yolu açmak için çalışacak. Bundan sonra çalışacak ekiplerle yola devam edeceğiz. 3 defa toplantıya katılmayan arkadaşlarımızın yerine çalışabilecek arkadaşlarımızı getirerek yolumuza devam edeceğiz. Halkımız bizden Gebze’ye çalışan ve iş yapan Saadetli bir belediye isterken biz rahat mekânlarımızda oturamayız. Şimdi bir çalışıyorsak bundan sonra en az beş çalışmalıyız ki halkımıza hizmet edebilelim.” dedi.

“GENÇLER BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

İlçe Başkanı Çelik’ten sonra söz alarak kürsüye gelen Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Günler, Mahallelerde ki ağabeylerimizden destekler bekliyoruz. Evlerde oturan gençlerimiz var. Bu gençlerimizi hem ilçe teşkilatlarımıza hem de mahalle teşkilatlarımızda aktif olarak görmek istiyoruz. Gençlerimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.” dedi. Rabia işareti yapmakla bu iş olmayacağını söyleyen Teşkilat Başkanı Mehmet Tatlı, “Artık AKP iktidarı hem ulusalda hem de yerelde bitmiştir. Bunun ilk örneğini de Gebze’de yerel seçimlerde vereceğiz İnşallah. Gebze hizmete aç kalmıştır. Dişe dokunur bir çalışma yoktur. Artık Başbakanın rüzgârıyla da yerelde işler gitmemeye başlamıştır. Halk icraat istemektedir.” dedi. 

“İKTİDAR OLMAK BAŞKADIR MUKTEDİR OLMAK BAŞKA”

İlçe Divan Toplantısının kapanış konuşması yapan Başkan Çelik, “Hedefimiz Gebze’de 2014’ün Saadetli günler olmasıdır. Tüm teşkilatlarımızla tüm birimlerimizle bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz. Ve halkımızdan da gördüğümüz teveccühle bunu başaracağız. Halkımız artık rüzgâra kapılmıyor. Çalışan ve çalışacak kişilere oy verecek. Biz bunu daha önce Gebze’de başardık. Hala bizim dönemimizde ki projeler yapılmaktadır. Başkan Köşker vaad ettiği projelerin yarısından çoğunu yapamamıştır. Çünkü bu feraset yoktur. İktidar olmak başka bir şeydir muktedir olmak başka bir şey. Bunu iyi ayırt etmek lazımdır. Artık halkımız muktedir olacakları başa getirecektir. Nereye gitsek bunu görüyoruz. Halkımız bizi istiyor bizde bu isteğe çalışmalarımızla destek vererek 2014’ü Gebze’de Saadetli günler haline getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.