Halk Masası’ndan vatandaşlar memnun

Halk Masası’ndan vatandaşlar memnun

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, kurumlardan ve vatandaşlardan gelen taleplere kısa sürede dönüş sağlayarak vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen koordinasyon merkezi ile vatandaşlardan gelen talepler kısa sürede sonuca kavuşturuluyor. İzmit Belediyesi Çınar Halk Masasına talepte bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden KOÜ Mimarlık Tasarım Fakültesi personeli Saadet Erik talebine yapılan hızlı dönüş ve koordinasyon için müdürlük yetkililerine teşekkür etti.

“ANBEAN BİLGİLENDİRME YAPIYORLAR”
İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çalıştığı işyerinde ziyaret edilen Saadet Erik ‘Talepte bulunduğumuz andan itibaren sonuçlanıncaya kadar olan süreçte halkla ilişkiler müdürlüğü tarafından an be an bilgilendiriliyoruz. Gerek personellerin ilgi alakası ve yaklaşımı gerekse de yapılan takip ve koordinasyon sayesinde taleplerimiz kısa sürede sonuçlanıyor. Taleplerimizin sonuçlanmasının ardından da aranarak süreçle ilgili memnuniyet durumumuz sorulmaktadır. Desteklerinden ve ilgilerinden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

ERDAL KARAÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.