“Halk liyakat ve feraset arıyor”

“Halk liyakat ve feraset arıyor”

   İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin...

 

 

 

İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Siyaset yeniden formatlanıyor. Halk artık takım tutar gibi parti tutmuyor bunu hepimiz görüyoruz. Halk kendisini yöneteceği insanda liyakat ve feraset arıyor” dedi.

 

“GEBZE’MİZ İÇİN EN İYİSİNİ ARIYORUZ”

 

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Çelik, “Gebze’de taşları yerinden oynatmaya geliyoruz. Biz halka hizmeti hakka hizmet biliyoruz. Bu anlamda kadrolarımızda Gebze’nin çehresini değiştirmek için geliyoruz. Herkes bize soruyor adayınız kim aday adaylarınız var mı diye. Bizde onlara diyoruz ki Şehr-i Emin olabilmek için liyakat ve feraset sahibi olmak lazım. İşte bu özellikler bizim tüm Milli Görüşçü kardeşlerimizde mevcuttur. Kim çıksa ben adayım dese Şehr-i Emin’lik yapabilecek ehliyete sahiptir. Biz aday çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gebze’miz için en iyisini arıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.