Halk için siyaseti hayata geçireceğiz

Halk için siyaseti hayata geçireceğiz

CHP Gebze İlçe Başkan adayı Sait Aydın, CHP’nin genelde ve Gebze özelinde iktidar olması için fabrika ayarlarına dönüp halk için siyaseti hayata geçirmek zorunda olduklarını söyledi

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 19 Ocak Pazar günü gerçekleşecek ilçe kongresinin başkan adaylarından Sait Aydın, CHP’nin genelde ve Gebze özelinde iktidar olması için fabrika ayarlarına dönüp halk için siyaseti hayata geçirmek zorunda olduklarını ve başkanlığa, yönetime seçilmeleri halinde halk için siyaseti hayata geçireceklerini söyledi.

YÖNETİMDEN AYAZ VE CEVAHİR

Ellade Cafe’de kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Sait Aydın’a basın toplantısında CHP Kadın Kolları MYK Üyesin Nurhan Banu Üner, Musa Yılmaz başkanlığındaki mevcut ilçe yönetiminden Ali Haydar Ayaz ve Cevahir Akyıldız, son yerel seçimlerde partisinden belediye başkan aday adayı olan Doktor İsmail Demir, eski ilçe başkanlarından Hasan Öztekin, BMİS Gebze Şube eski Başkanı Necmettin Aydın, Gebze Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Gebze Belediye Meclisi eski üyesi Baki Tatoğlu, Eczacı Necati Çetin, Müzehher Demir, Hacı Karaman Araz, İsmet Güven’in de aralarında bulunduğu partililer katılarak destek verdi.

Konuşmasında sözlerine adaylık açıklamasına katılan partililerine teşekkür ederek ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başlayan Sait Aydın şunları kaydetti:

divan-2.jpg

FABRİKA AYARLARINA DÖNÜLMELİ

“Ülkemiz ekonomisi, siyasi ve kültürel yapısı ile zor bir dönemden geçmektedir. Geleceği çalınan gençlerimiz, açlığa yoksulluğa mahkûm edilen işçi memur emekli, tarımı bitirilmiş köylü, borç yükü altında inleyen halk yığınları, özgürlüğü elinden alınmış aydın demokrat ve bilim adamları… işte tamda bu aşamada halkımızın tek umudu CHP iktidarıdır. CHP ilk genel seçimlerde iktidar olacak tek partidir. Bu amaçla yerelimiz olan Gebze özelinde de iktidar olmak için yola çıktık. Bunun için partimiz fabrika ayarlarına dönerek, halk için siyaseti hayata geçirmek zorundadır.

partililer-002.jpg

SEVGİYİ BÜYÜTEREK BARIŞI TESİS EDECEĞİZ

Öncelikle parti içi demokrasiyi kurumsal işleyişi hayata geçirmek zorundayız. Parti içi sevgiyi büyüterek barışı tesis edeceğiz.

Bu amaçla siyaseti toplumun ihtiyaç ve istekleri üzerinden örmeyi hedefleyen,

Parti tüzüğümüzdeki ilke amaç ve hedeflerini önceleyen,

Bilimin ışığında çoğulcu akılcı ve dayanışma gücü ile bir arada olmayı hedefleyen,

Demokratik yöntemlerle partiyi iktidara taşıyacak nitelikli, dürüst, samimi ve güven veren kadroları yönetimlere taşımayı amaç edinen,

Parti içi sevgiyi kardeşliği dayanışmayı güçlendirecek birlikte iş üretecek kadrolar kurmayı,

Parti içi adalet duygusunu güçlendirerek demokratik yapılanmada ve karar süreçlerine geniş katılım sağlanmasını gerekli gören,

Ortak düşünce birliği ile birlikte iş yapma becerisinin geliştirilmesini arzulayan,

Kişiler ve dayatmalar karşısında demokratik yöntemlerden vazgeçmeyen,

Bu amaç ile gençlerimizi ve kadınlarımızı aktif çalışmalara katmak, mahalle çalışma grupları oluşturularak bu çalışma ve anlayışımızı geniş kitlelere ulaştırmak temel anlayışımız olacaktır.

Oluşturacağımız yönetim kurulu arkadaşlarımız ile bu anlayışımızı Gebze’de iktidar yapacağımıza inanıyoruz.”

SAİT AYDIN KİMDİR

01 Mayıs 1973’te Gümüşhane’de dünyaya geldi. İlk okulu köyünde, orta okulu Çayırova İlköğretim Okulu’nda, liseyi Kartal Ticaret Lisesi’nde tamamladı. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yaptı. 2003 yılından buyana serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışıyor.

2016-2019 arası KSMMMO Yönetim Kurulu üyeliği ve saymanlığı, TURMOB Merkez delegasyon üyeliği yaptı.

Siyasete 1996’da CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları’nda üye olarak başladı. 2005-2007 arası ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2015’te il yönetim kurulu üyeliği yaptı. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı oldu.

Evli ve üç kız çocuğu babası.

ali-haydar-araz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum